skip to Main Content

Om man vill övervaka olika typer utav I/O på distans, då är MultiGuard Master och MultiGuard Master RF de två kanske kraftfullaste produkterna vi har i vårt sortiment.

Två kraftfulla lösningar för trådlös I/O

MultiGuard Master och MultiGuard Master RF är två kraftfulla lösningar som överför mätvärden och styrsignaler via mobilnäten. De skiljer sig åt genom att RF har en display och inbyggd trådlös kommunikation. I övrigt så påminner de väldigt mycket om varandra. I/O-överforing för gsm och 3g

Många olika ingångar och utgångar

När det gäller de grundläggande funktionerna så har de hela åtta stycken reläutgångar och åtta stycken larmingångar samt fyra analoga ingångar och en analog utgång. Allt är enkelt tillgängligt bakom en luckan i enhetens nedre kant där man kan ansluta alla signaler med hjälp av skruvplintar.

Lätt att ställa in

På enhetens framsida så finns en display (MultiGuard Master RF). Bakom displayen (eller skyddslocket på vanliga MultiGuard Master) så finns anslutningen för exempelvis back-up-batterier, SIM-håller samt en RS232-anslutning för anslutning till Modbusenheter. Enheten har en inbyggd antenn för GSM och 3G. För den som har svag signal kan antennen ersättas med en annan, kraftigare antenn.

Enheten har väldigt många typer av ingångar, tre av ingångarna kan användas som pulsräknare. Dessutom kan alla åtta digitala ingångar individuellt ställas som NO, NC eller triggas av 24 V ingång. Man kan också separera ingångarna så att de tillhör olika zoner så att man kan ge individuella varningar per zon, till individuella användare om man har en större anläggning till exempel.

Styr via mobilnäten eller automatiskt

De analoga ingångarna är 0-10 V, 0-20 mA, dessutom klarar de både PT100 och PTC-givare. Reläutgångarna är potentialfria och klarar upp till 6A belastning. Den analoga utgången med 0-10 V gör det möjligt att styra utgången på distans. Till exempel för att styra ett varvtal på en fläkt eller hastighet på en pump eller motor.

Naturligtvis kan man sätta regler direkt i enheten så att den kan reglera en utgång baserat på värden på en ingång till exempel.

MultiGuard Master RF inbyggd display som gör det möjligt att visa anpassade meddelanden och användas för att programmera direkt på skärmen i enheten. Den har 868 MHz trådlös kommunikation till vilka olika trådlösa givare kan anslutas. Enheten har en loggfunktion som gör att den sparar de 256 senaste larmhändelserna i sitt minne. Den kan dessutom användas för att logga mätvärden, den kan logga 73 000 mätvärden innan minnet börjar fyllas på igen. 73 000 mätvärden innebär att man kan logga fyra mätvärden per timme under ett år, alternativt så loggar man ett mätvärde per timme i fyra år.

Back up-batteriet får plats inuti enheten och är ett tillval.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök