skip to Main Content

Maestro Wireless produkter distribueras numera av Induo. Maestro Wireless är kända för att tillverka robusta produkter för GSM, GPRS och EDGE. Produkter som levererar pålitliga anslutningar år efter år. Vi på Induo ser nya affärsmöjligheter med samarbetet med Maestro, produkter vi har en lång erfarenhet av. Sammanslaget har vi på Induo mer än 20 års praktiskt erfarenhet av dagligt arbete med Maestro GSM/GPRS modem.  En erfarenhet som är en styrka samtidigt som det är en trygghet för kunder som söker en hög nivå på teknisk support eller praktisk erfarenhet av hur Maestro Wireless produkter fungerar i verkliga livet.

Robusta GSM-modem med många tillval

Maestromodemen finns i tre huvudgrupper, Maestro 100, Maestro Industrial och Maestro Heritage. Modemen används för pålitlig uppkoppling vid maskinkommunikation, driftövervakning, mätvärdesinsamling, automation, gps-system, kommunikation med fordon med mera. Samtliga Maestro modem erbjuder RS-232 kommunikation.

Maestro Industrial finns i två modeller som parallellt med RS-232 port erbjuder antingen RS-485 eller digitala ingångar som kan användas för fjärrövervakning.

Maestro Heritage har förutom RS-232 en expansionsport vilket gör att man kan situationsanpassa den för sitt aktuella behov. I dagsläget finns två moduler tillgängliga för leverans, en I/O modul med 6 st digitala in- och utgångar samt en Ethernetmodul som, förutom att fungera som en router, även har två digitala I/O för fjärrstyrning och fjärrövervakning av två slutande/brytande funktioner.

I och med samarbetet med Maestro kommer vi att erbjuda leverans av GSM modem som är färdigkonfigurerade och med SIM-kort installerade redan vid leverans. Ett färdigkonfigurerat GSM modem med förinstallerat SIM-kort är tidsbesparande utan att det för den sakens skull fördyrar produkten. Vi tror att många inser fördelarna av en turn-key lösning för GPRS modem.

Vi har ett stort engagemang och en ambition att leverera en hög nivå på support, service och leveranser.  Vill du testa modem så hör av dig till oss för ett kostnadsfritt demo.

Läs mer på:

Telekom idag
Webfinanser

Marknad på tillväxt

GSM antennerEfter att marknaden för 3G modem slagit alla tänkbara rekord i Sverige under 2007 och 2008 följer fler länder efter trenden att bygga ut GSM och 3G nät med stöd för mobilt bredband. Från USA rapporteras att man under 2008 skeppade mer än 20 miljoner 3G och GSM modem. Uppsvinget beror på uppdaterade basstationer med högre hastigheter och att allt fler operatörer erbjöd attraktiva abonnemang för trådlöst bredband. Man gör bedömningen att integrerade trådlösa modem för GSM och 3G kommer att passera marknaden för externa modem redan till 2011.

Om du delar ovanstående bedömning, läs då mer om vad Induo kan erbjuda i form av integrerade lösningar för GSM, EDGE och 3G .

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök