skip to Main Content

4g-router MLIS-G4202

MLGB4202 är en robust 4G-router med kylflänsar på sidan, inrymd i en metallkapsling. Routern har dubbla nätverksportar och dubbla SIM-kortsplatser. Routern har dessutom I/O-portar och möjlighet att ansluta seriella enheter med RS-232 (eller RS-485/422) gränssnitt så det här är en router som kan lite av varje helt enkelt.

Kvalitetsrouter med många valmöjligheter

På 4G-routerns framsida finns statusindikering utav allt från aktivt SIM-kort, 4G-täckning och signalstyrka. Routern har anslutningsmöjligheter för dubbla nätaggregat och på lysdioderna kan man enkelt se vilket nätaggregat som är i drift. Routern har dessutom dubbla antennkontakter för anslutning av externa antenner.

MLBG4202 är en robust 4G-router från Schmidt Electronics i Taiwan som klarar från -40° upp till +75°C. Routern har en kylfläns för att klara spannet och det bygger uteslutande på industriella komponenter som har ett bra temperaturomfång. Routern har ett gott ESD-skydd och är förberedd för installation i de mest krävande miljöer som finns.

Robust router för tuffa tag

På routerns baksida finns ett robust DIN-fäste i metall som ingår vid leverans. På routerns ovansida så finns det plats för en primär och en sekundär spänningsmatning samt två stycken digitala utgångar och en ingång, allt samlat i en skruvplint med snabbkoppling. Larmingången kan användas för att larma ett objekt genom att indikera när någon öppnar det apparatskåp routern är monterad i eller kommer in i den lokalen där routern sitter monterad. Utgångarna kan användas för att till exempel starta om ansluten utrustning, eller styra något på distans.

I botten av routern finns en niopolig D-sub kontakt och där kan man ansluta en RS-232, RS-485 eller RS-422 utrustning, routern är alltså perfekt i anläggningar där man idag har en seriell utrustning som senare skall uppdateras till ethernet. Den här routern har också stöd för bland annat open VPN och IT-sec, och alla inställningar av routern görs via webbgränssnittet lokalt eller på distans.

På routerns ena kortsida sitter SIM-korten monterade bakom en lucka som man skruva fast för att ge en lite extra säkerhet så att inte någon obehörig tar ut SIM-korten på ett enkelt sätt.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök