skip to Main Content
Nya MIMO-antenner för Net1s LTE450 nät! Vi lanserar två populära antenner från andra frekvensband i en version för 450 MHz. De nya antennerna är beprövade modeller, vi har sålt väldigt många exemplar för andra frekvensband, men nu har vi i samarbete med våra tillverkare tagit fram nya LTE450-modeller. 

Robusta antenner för Net1

Antennerna vi presenterar är robusta antenner anpassade för svenska väderförhållanden, de klarar såväl vinter- som sommarklimat med bravur. Konstruktionen är anpassad för många års säker drift, med bra motståndskraft mot vädrets makter och med bra egenskaper för att klara ett långt liv utomhus.

Vägg och mastantenn

MIMO-antenn för 3G och 4GGOA07 är en robust antenn och en LTE450-version av den storsäljande rundstrålande antennen GOA01, en antenn som används i en rad olika applikationer. Antennen är en robust men prisvärd antenn med vitt plasthölje och mast/väggfäste i metall. Fästet kan lätt avlägsnas och då kan antennen även monteras på fordonstak eller apparatskåp. Antennen är beprövad i sammanhang som kommunikation från fartyg, industriell automation, laddstationer för elbilar och pumpstationer för vatten och avlopp. Antennen levereras med två korta kablar med SMA-antennkontakter.

Net1 väggantenn

Puckantenn

LTE450 puckantennGPA14 är en svart plastpuckantenn, en antenn av lättviktstyp med låg och diskret antennprofil. Detta är en bra antenn för montering på fordonstak, i betalningssystem och på varuautomater. Antennen levereras komplett med två stycken enmeters lågförlustkablar och en tättslutande gummipackning, en packning som tätar bra även vid ojämnheter i materialet.

Net1 puckantenn

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök