skip to Main Content
Säg hej till Pitbull och Ninja, våra två nya larmpaket. De bygger på kvalitetskomponenter och för att hålla nere priset men ändå hålle en hög klass på larmet så delar vi på jobbet, du gör det du kan bäst, och vi gör det vi kan bäst.

Detta innebär att du får hem ditt larmpaket, placerar ut alla komponenter där du vill ha dem och sedan konfigurerar vi paketet åt dig på distans. När vi är klara är det bara att skruva upp alla komponenter. På så sätt slipper du tidsslukande larminstallatörsbesök och du får sensorerna där du vill ha dem. Behöver du måla om behöver du inte ta ut en installatör för att göra jobbet, du klarar det själv.

Lätt intstallation

Gemensamma egenskaper

Larmen har en del gemensamt, det ingår en kostnadsfri app och molntjänst för alla dina larm. Du kan ansluta upp till 32 sensorer och de arbetar med överföring på 868 MHz, ett band som är säkrare än 433 MHz till. Varje sensor kollas av var sjunde minut, tappas kontakten med en sensor, då får du veta det.

Larmpaket Pitbull

pitbull gsm-larm
Ett riktigt diskret larm som rymmer både rörelsedetektor, GSM-uppkoppling och backupbatteri. Självklart är den husdjurssäker. Ett mycket diskret sätt att larma din egendom.

Larmpaket Pitbull

Larmpaket Ninja

Hemlarm med GSM
Ett robust larm med plåtkapsling och rejäl batteribackup. Dubbla SIM-kort så du kan ha två operatörer för extra säkerhet. Ninja kan dessutom kompletteras med fast nätverksuppkoppling. Ninja är ett godkänt larm som fyller europeiska larmstandarder.

Larmpaket Ninja

Hur skall jag bäst placera larmet?

Vi har tagit fram fyra förslag baserat på villalarm, radhuslarm, fritidshuslarm och lägenhetslarm. Läs mer om dem, det är en bra start, ring oss gärna sen för att diskutera ditt system.

Installationsexempel

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök