skip to Main Content

Induo TillväxtInduo tilldelades utmärkelsen Nordiskt Tillväxtföretag från UC för framgångar bokslutsåret 2020. Företaget har under den rådande pandemin sett en jämn och stark utveckling och tillväxt.

Nordiskt tillväxtföretag

Utmärkelsen tilldelades för insatser under föregående bokslutsår men inget tyder på att den positiva utvecklingen skulle klinga av i närtid. Företaget ser en fortsatt positiv utveckling och både omsättning och tillväxt har ökat jämfört med föregående bokslutsår.

”Utvecklingen ser fortsatt positiv ut med en stadig tillväxt under innevarande bokslutsår” säger Mikael Flodström, Partner Induo.

”Utvecklingen är mycket positiv och allt tyder på en fortsatt god tillväxt. Efterfrågan på vår kompetens och våra produkter har ökat den senaste perioden, och det ökade fokuset på IoT gör att många behöver vår hjälp” säger Ulf Seijmer, Partner och Chief Innovation Officer Induo.

Företagsfakta Induo AB
Induo vilar på fundamentet av närmare 100 års arbetserfarenhet av kommunikation. Induo, som fritt översatt betyder engagerad, förser företag med den bästa uppkopplingen,  så att de får maximal konkurrenskraft och snabbare når sina mål. Induo erbjuder världsledande lösningar för uppkoppling som överbryggar avstånd.

Induo är distributör för Advantech, CompleTech, ELA Innovation, Eldes, Encore Networks, Lantech, Lantronix, Radwin, Satel, Schmidt Electronics och Teltonika.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök