skip to Main Content

ESIM320 Fjärrstyrning via 3G för DIN-skena

ESIM320 från ELDES är en ny styrenhet med inbyggd GSM och 3G-modul för fjärrstyrning av ett eller två reläer via sms, app, samtal eller webläsare. Reläerna kan bara aktiveras av auktoriserade nummer genom röstsamtal eller SMS, via appar (iOS och Android) eller webläsare.

ESIM320 har särskilt utformats för att styra portar, bommar och grindar men den kan även användas för att styra ventilation, belysning och pumpar. ELDES ESIM320 är en vidareutveckling av ESIM120, ESIM120 är avsedd för GSM och ESIM320 fungerar med både 3G och GSM.

ESIM320 levereras som standard med kapsling för montering i normkapsling eller på DIN-skena men finns också i ett utförande med IP66-kapsling samt i en designad plastbox för montering på vägg.

ESIM320 har tre ingångar för att övervaka tillståndet hos den anslutna maskinen och två reläutgångar för att styra elektriska funktioner via SMS, samtal, mobil APP eller webläsare.

Lätt att fjärrstyra med ESIM320

SMS, app eller samtal från ett behörigt nummer gör att enhetens utgång aktiveras i ett antal sekunder. Utgångarna kan styras från appen eller schemaläggas för automatisk aktivering mellan vissa klockslag.

Konfiguration kan göras lokalt via USB eller på distans via SMS eller med hjälp av molntjänsten ELDES Cloud. Via molntjänsten går det att lägga in behöriga nummer i enhetens databas på nätet, vilket gör det enkelt att konfigurera även för mindre.

Styr grinden via appMest populära applikationen är styrning av garageportar och grindar. Efter att enheten konfigurerats med en användardatabas (lokalt eller fjärranslutning) kan auktoriserade användare sedan styra reläutgången. Om användarens nummer finns i databasen kan reläet styras.

Styr vad som helst från var som helst

Det finns många möjliga applikationer för ESIM120 och ESIM320 – styra vattenpumpar, öppna ventiler (med övervakning och återkoppling), industriella uppvärmningssystem, omstart av servers – för att nämna några.

Upp till 5 administratörer kan läggas in för systemkonfiguration via SMS. Enheten har sedan en intern användardatabas med kapacitet till upp tilll 2000 användare. Användare kan ges tillgång till styrning av utgången oavsett tidpunkt eller bara mellan vissa tider.

Enhetens händelselogg kan lagra 1000 händelser som innehåller datum och tid samt administratörens/användarens telefonnummer och användarnamn. Detta gör det möjligt att i efterhand hämta statistik om vilka nummer som hade access till ett visst område en viss tid.

ESIM320 har tre ingångar med anpassningsbara larmtexter för återkoppling till administratörerna om grinden inte stängs, eller som en kvittens på att en ventil stängts korrekt. Enheten har även ett periodiskt självtest för att kontrollera sin funktion, detta rapporteras löpande till administratörerna.

ESIM320 ny fjärrstyrning för 3G

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök