skip to Main Content

SMS sändareVi presenterar nu Multiguard Micro, en produkt som på sikt kommer att ersätta TWCT22 som är på väg att fasas ut. Multiguard Micro är en GSM-enhet som med in- och utgångar för styrning och övervakning via SMS, app, epost eller samtal.

Kompakt larmlösning för driftlarm

Multiguard Micro är kompakt och ryms på DIN-skena, den har tre digitala ingångar och en fjärde ingång som kan hantera analoga signaler samt givare av typen PT100. Multiguard Micro kan skicka larm som SMS, epost (via tredjepartstjänst) eller samtal till upp till 25 stycken telefonnummer, dessutom finns stöd för kommunikation direkt med larmcentral.

Multiguard Micro har en reläutgång samt en IR-utgång. Reläutgången kan styras via SMS, via DTMF-toner från fast telefon eller via app.IR-utgången kan förses med en IR-sändare som kan styra anläggningar som normalt styrs med IR-fjärrkontroll, den kan spela in kommandon och lagra dem i macron.

Alla händelser kan logga, historiken sträcker sig upp till 16 månader. En kalenderfunktion kan styra upp till 36 stycken automatiska till/frånkopplingar. Multiguard Micro kan förses med backupbatteri som kan driva enheten i händelse av strömavbrott. GSM-larmet kan även sättas i passivt läge och kan då med endast ett 18 Ah batteri drivas i upp till 2 år.

Multiguard Micro fungerar i både 12 och 24V system, reläutgången kan driva upp till 6A/250 VAC. Enheten levereras med antenn men genom att den har en separat antennkontakt kan den förses med kraftigare antenn kopplad till dess SMA-antennkontakt.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök