skip to Main Content

en-2000 rs-232 port

Robusta Net1 routrar är efterfrågade i allehanda tillämpningar med fokus på säkerhet och tillgänglighet. Encore Networks presenterar nu en ny version av den populära LTE-routern EN-2000 i form av en LTE-450 version. Denna nya version har redan testats i kommersiella LTE450-nät, både privata och offentliga, på den internationella marknaden och i Sverige. LTE450 används kanske framförallt i system där nätverkstillgängligheten behöver vara hög och säkerhetsfrågor tar en stor plats på agendan.

Det kan handla om allt från elnätsinfrastruktur till vatten och avloppshantering där man behöver bygga egna, robusta trådlösa nätverk med en teknik som når längre. Encore Networks samarbetar med dem som bygger både publika och privata LTE-nätverk för SCADA och Grid-modernisering, och i Europa har man rullat ut flera stora system.
en-2000 IR med rs485

LTE450 router för Net1

EN-2000 har dubbla nätverksportar och finns i plast- eller metallkapsling. Med hjälp av Encloud, EN-2000s unika molntjänst, är det möjligt att bygga självläkande, autonoma nätverksanslutningar som bara fungerar år ut och år in. Encores enCloud gör det möjligt för användare att hantera, övervaka och konfigurera alla enheter från en central plats antingen på egen server eller via en molnlösning. Encore gör det möjligt för företag att minska de totala ägandekostnaderna genom mindre underhåll och smartare enheter.

Härdade industriroutrar från USA

Encore Networks är en intressant tillverkare av kommersiella företags- och industriroutrar. Encore Routers är tillverkade i USA och är specialbyggda för ett flertal Industrial Internet of Things (IIoT) och M2M-applikationer som SCADA, Smart Grid, säkerhet, transporter, automater och även betaltransaktioner och handel.

Privata LTE-nät

Både elnätsägare och industriföretag letar efter lösningar som möjliggör snabb distribution av utrustning i fält som ger säkerhet och tillförlitlighet. Privata LTE-nät är något som allt mer rullas ut. Privata LTE-nätverk gör det möjligt att äga och hantera sina egna kommunikationsnätverk utan att kräva att de delar licensierade kommersiella spektrum med andra användare. Privata trådlösa LTE-nät möjliggör säker, pålitlig kommunikation med låg latens som underlättar en enhetlig plattform för att stödja framtidens kraftsystem.

I dagsläget fokuserar vi i norden på spektrumet för LTE450 men vi vet att i andra delar av EU börjar även 410-430 MHz användas för privata LTE-nät.

  • Encore Networks EN-2000 LTE450

    Encore Networks EN-2000 LTE450

    EN-2000 är en router med både avancerade säkerhetsfunktioner och brandvägg. Dubbla nätverksportar som standard, extremt kraftfull wifi som tillval. Fjärrkonfigurations- och övervakningsprogramvara med enastående funktioner. Plastkapsling av bordsmodell, metallkapsling...
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök