skip to Main Content

Nu lanserar vi en ny version av Conels GPRS- och 3G-routerserie. Routrarna, med tillägget v2, har ökad funktionalitet och användarnytta i fokus. Routerserien bygger vidare på routrarna UR5 och ER75i och kallas ER75iv2 och UR5v2.

Fördelarna med dessa är att samtliga kontakter nu är  samlade på en sida för att underlätta vid montage på DIN-skena.

Routrar i både metall och plastkapsling

Routerserien finns i utföranden med såväl metall- som plastkapsling. Bägge versionerna är framtagna för fristående montage eller montering på DIN-skena. Alla routrar har I/O-port med en ingång och en utgång som kan användas för att överföra en larmsignal som SMS till ansvariga och omvänt kan en utgång aktiveras via SMS.

Routrarna finns i två versioner, basic och full. Fullversionen har tre portar för anslutning av Ethernet, RS-232/-485, MBUS eller I/O-signaler. Tack vare routerns  dubbla SIM-kort med fail over lämpar den sig för applikationer med krav på driftsäkerhet och redundans.

De nyutvecklade routrarna baseras på ett Linuxoperativsystem med anpassningsmöjligheter för den som så önskar. Routrarna har stöd för de vanligaste nätverksfunktionerna som DHCP, NAT, IPsec, IPsec, OpenVPN, L2TP, VRRP och PPPoE Bridge.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök