skip to Main Content
RADWIN 5000 JET är en revolutionerande Punkt till multipunktslösning, en länk som innehåller en smart och adaptiv MIMO-antenn på basstationen, en antenn som omdefinierar karaktäristiken och erbjuder maximala trådlösa prestanda. Det här innebär att antennen kan öka signalen i de riktningar det behövs, till där störningar är kraftiga eller avstånden långa. Detta åstadkoms genom att basstationen består av en uppsättning av antennelement som är kombinerade för att generera en smal och kontrollerbar antennlob. Denna intelligenta antennlösning erbjuder unika fördelar, bland annat att en punkt till multipunktslösning kan fungera på samma sätt som en punkt till punkt lösning avseende både räckvidd och prestanda.

Ökad antennförstärkning och bättre systemegenskaper

En adaptiv antennförstärkning med möjlighet att endast öka förstärkningen i en begränsad sektor gör att länken är frekvenssnål, den stör inte andra nätverk och sänder inte i ”onödiga” riktningar. Detta gör också att länken är optimerad för kapacitet, räckvidd och länkrobusthet bland annat genom förbättrad störningsimmunitet.
Immun och robust länk

Ingen fri sikt? Inga problem

5000 JET är anpassad för situationer där inte fri sikt föreligger till i urbana miljöer, genom sin förmåga att anpassa signalen så kan signalen automatiskt styras till den optimala punkten för att reflektera signalen för att får den att nå vidare och skapa den bästa länken.

Återanvändning av frekvensen

Den smala antennloben som skapas av den adaptiva antennen minskar nivån av interferens för närliggande antennsystem. Det här gör att en frekvens kan återanvändas tätare än med annan teknik, något som är mycket bra då ju frekvenser är en naturresurs. Länken kräver helt enkelt ett minimum av spektrum och nätplaneringen förenklas.
Snabb radiolänk

Spektrumeffektivitet

RADWIN 5000 JET kan leverera branschens högsta nätkapacitet per använt spektrum för tillfället, två kanaler om vardera 20 MHz ger en enorm cellkapacitet med upp till 500 Mbit/s. RADWIN 5000 JET är den ultimata lösningen när det är brist på spektrum (till i licensierade band som 3,5 GHz eller olicensierade men högt belastade band).

Garanterad hastighet och hög säkerhet

RADWIN Smart Bandwidth Management (SBM) maximerar datagenomströmningen för aktiva användare. Om basstationen är hårt belastat, garanterar funktionen att användarens bandbredd per abonnemangsavtal följs för att garantera att nivån på service följer den överenskomna hastigheten. Trafiken i nätet kan vara asymmetrisk med upp till 90/10% fördelning i antingen upplänks- eller nedlänksriktning. Denna förmåga är idealisk för asymmetriska tillämpningar (som videoövervakning, IPTV) men även för symmetrisk trafik då den är ställbar för varje användare.

RADWIN 5000 JET basstation kan hantera TDD synkronisering av alla samlokaliserade sektorer inom ett nätverk. Denna synkronisering förhindrar interferens inom systemet och maximerar nätkapaciteten samtidigt som den sparar på antalet antennmaster. För synkronisering mellan angränsande områden har RADWINs basstation en inbyggd GPS-antenn och mottagare för en precis tidssynkronisering.

Högsta säkerhetsnivå

RADWIN 5000 JET är utrustad med AES 128-kryptering, vilket gör den till det perfekta valet för statliga och kritiska applikationer.

Bakåtkompatibel med RADWIN 5000

RADWIN JET kan användas med tidigare RADWIN 5000 basstationer och befintliga understationer.

Lär dig mer om RADWIN 5000 Jet

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök