skip to Main Content

GAA11 är en tålig antenn för apparatskåp, en antenn som klarar både GSM-, 3G-, 4G- och wifi och som är vattentät enligt IP65. Antennen klarar frekvensbanden från 700 upp till 2600 MHz, så den klarar alltså även dom låga wifi-banden och alla mobila näten som vi har i Sverige utom Net1.

Robust apparatskåpsantenn

GAA11 har en 2,5 m kabel och på kabeln så finns en gummipackning som gör att man kan få en vattentät anslutning neråt i till exempel ett apparatskåp, packningen ger en vattentät åtskillnad mellan antenn och apparatskåp.

Antennens kabel kan även dras ut på sidan av antennelementet, det finns förperforerade slitsar som kan öppnas i den yta där antennen möter skåpet för att dra ut antennkabeln åt olika håll. Antennen monteras med hjälp utav två skruvar i underlaget som kan vara antingen av plast eller metall, den kan monteras på i stort sett vilken yta som helst. Den här antennen behöver inte jordplan för att fungera optimalt.

Antennens plastkapsling är också UV-säker och antennen kan monteras utomhus utan problem.

  • GAA11 Apparatskåpsantenn

    GAA11 apparatskåpsantenn

    Robust, vädertålig, vattentät antenn för både mobilnät och wifi. Antennen GAA11 har en bevisat pålitlig konstruktion. Antennen är lätt att montera, kan monteras med dubbelhäftande tejp (ingår inte) eller...
    279,00kr Ex.moms
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök