skip to Main Content
Nu lanserar vi en rad nya antenner tillverkade enligt samma princip som vår kraftfulla budgetantenn GYA01 som installerats i hundratals exemplar i Sverige. Antennerna är utvecklade och tillverkade i EU och bygger på arvet av över 60 års tillverkning av antenner. Antennerna har en beprövad konstruktion och finns installerade i över 80 länder på alla kontinenter.

Dessa antenner är framtagna för professionella användare som behöver en pålitlig antennen ned robust design för optimala prestanda och lång livslängd. Antennerna levereras avstämda till rätt frekvens med fästen monterade.

Nya 5G-antenner

Antenner för mobilnäten används främst för mottagning av 2G/3G/4G nätens signaler i områden där mobilkommunikation är omöjlig på grund av för låg signalnivå. I en ny antenn som vi nu lanserar, GYA05, finns möjlighet till både GSM, 3G, 4G och de kommande 5G-banden. Så passa på att på en gång installera en antenn med 5G-stöd när du ändå beställer en ny antenn. Den nya antennen ansluts via en SMA-hane direkt på router eller modem och levereras med färdig kabel. Antennerna levereras i par för enklast möjliga installation och bästa prestanda. Du behöver inte tänka på hur de skall vinklas och vridas utan deras inbördes position avgörs av de fasta fästen som sitter monterade på antennerna.

Kraftfull yagi för landsbygdsnäten

För de som bedriver sin verksamhet långt från stan finns ofta bara 700 och 800 MHz tillgängliga. För dessa användare lanserar vi en extremt kraftfull MIMO-yagi antenn.

MIMO yagi för LTE450

För de som verkar ännu längre från staden finns ofta bara LTE450, Net1, tillgängligt. Bland våra antennyheter finns en MIMO-yagi antenn för LTE450, denna antenn ger extremt bra prestanda för den som behöver täckning där det är svårt att få en stabil hastighet.

Yagi för Wifi

Behöver du täcka maximala avstånd med wifi? Vår antennyhet rymmer även en enkel wifi-yagi. Denna antenn ger extremt bra prestanda för wifi och är både liten och lätt att installera.

 • GYA02 -riktantenn För Wifi

  GYA02 -riktantenn för wifi

  Antenn med hög förstärkning för wifi/2,4GHz. En prisvärd kvalitetsantenn när signalen är svag. Maströrsfästen i metall medföljer i paketet. För wifi 12 dBi antennvinst Montera på vägg eller antennmast ...
  549,00kr Ex.moms
 • GYA03 -MIMO-riktantenn LTE450

  GYA03 -MIMO-riktantenn LTE450

  Ett antennpaket med dubbla antenner med hög förstärkning för Net1 och LTE450-banden, ett prisvärt antennpaket. För platser där man har långt till basstationen eller signalen är svag. Maströrsfästen i...
  745,00kr Ex.moms
 • GYA05 -riktantenn 4G/5G

  GYA05 -riktantenn 4G/5G

  Ett antennpaket med två antenner med hög förstärkning för 4G/5G-banden, ett prisvärt antennpaket som används när man har långt till basstationen eller signalen är svag. Maströrsfästen i metall medföljer...
  1 725,00kr Ex.moms
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök