skip to Main Content
Vår nya 4G-routerpaket tar fasta på att installation skall vara enkel, uppkoppling pålitlig och att hårdvara skall hålla i många år. Nu presenterar vi tre kompletta paket med router, antenner och allt du behöver, för uppkoppling av allt från distansarbetsplatsen till industriella anläggningar. Klart att installera och driftsätta för många års säker drift.

3 st 4G-routerpaket

Vår routerpaket kombinerer enkel installation och pålitlig uppkoppling via 4G. Paketen passar såväl för distansarbete från fritidsbostaden, från husvagnen, husbilen eller båten som uppkoppling av kontor eller industriella processer som inte har har fast internet.

Paketen finns i tre grundmodeller för olika behov, med allt från en enkel router för några fåtal användare upp till hårdvara som fungerar för ett stort antal användare. Paketen kallas nano, medium och grande.

Kompletta paket med 4G router

Instruktion på svenska

Dessa paket finns att beställa med olika antennkonfigurationer för olika avstånd till basstationen och därmed finns inte mindre än nio kombinationer att välja mellan. Varje routerpaket har en enkel steg-för-steg beskrivning på svenska för att komma igång. Paketen är kompletta med all hårdvara som behövs men behöver kompletteras med SIM-kort från valfri operatör. Som tillval finns fasadfästen och smarta kablar för att dra ut antennkabeln utan håltagning.

Routerpaketen består av beprövade komponenter anpassade för svenskt klimat och samtliga ingående delar tillverkas i Europa för att minimera fraktsträckor och miljöpåverkan. Genom att välja hårdvara som har bevisat sin pålitlighet i praktiken menar vi att inverkan på klimatet kan påverkas positivt. Dels minskar antalet serviceresor till krånglande installationer, dels har tekniken en lång livstid vilket minskar behovet av nya investeringar.

Läs mer om våra paket

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök