skip to Main Content
Här kommer en förhandstitt på Maestro 110 som lanseras under sommaren. Maestro 110 är ett kompakt GSM-modem, många ser det kanske som en ersättare till ett tidigare Maestro 100-modem, vilket det är, men det kan så klart även användas i nya anläggningar och installationer.

Maestro 100-modemen har tillverkats under många, många år. Det är kompakta, robusta GSM-modem som håller i många år och som är kända för att inte tappa kontakten med omvärlden. Den senaste modellen, Maestro M110, är ett kompakt modem som ger en internetanslutning via en seriell port, det har en niopolig D-sub i botten vilken ansluter RS-232 till omvärlden. Modemet väger blott 80 gram och är mycket kompakt.
RS-232 kablar

Kompetent och kompakt GSM-modem

M110 har uppkoppling via GSM, GPRS via de två banden som finns för GSM och GPRS idag, det vill säga 900 och 1 800 MHz. Modemet har spänningsmatning via en Molex-kontakt och i samma kontakt finns en I/O-port med en ingång och en utgång i samma kontakt. Ingången och utgången kan användas för att styra en funktion eller till exempel övervaka en funktion.
Maestro M110 GSM modem
Modemet är kompakt och har en aluminiumkapsling. Det kan monteras på DIN-skena med hjälp utav ett fäste som monteras på baksidan. Antennkontakten är en SMA-hona, och där kan man ansluta en valfri yttre antenn. M110 modemet har en ny mjukvara jämfört med sina föregångare, och en mycket kompetent sådan. Den har bland annat inbyggd konvertering mellan Modbus RTU och Modbus TCP och en rad andra funktioner.

  • Out of Stock
    Maestro M111 2G

    Maestro M111 2G

    Maestro M111 är ett GSM/GPRS modem som används för att koppla seriella utrustningar till internet. GSM-modemet har yttre antenn och en beprövad konstruktion. GSM/GPRS Last gasp (option) ...
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök