skip to Main Content
Det är kul när man får en riktigt välbyggd produkt i händerna, den senaste versionen av vårt larmpaket Small är en produkt som verkligen känns välbyggd, ett stort steg uppåt kvalitetsmässigt från föregående version! Larmcentralen i paketet har faktiskt redan prisats, den vann utmärkelsen “The Best Innovation Product“ under säkerhetsmässan MIPS Moskva.

Nytt GSM-larmpaketSamtidigt som larmpaketet lanseras också en repeater som kan förlänga räckvidden hos samtliga av våra larmpaket, mer nedan.

Kompakt larmcentral med inbyggd GSM

Pitbull är en diskret larmcentral med GSM-uppkoppling inbyggd i en vit rörelsedetektor. Vi levererar den tillsammans med larmetiketter i ett prispressat paket som kan riktigt mycket, vi ser paketet som ett instegslarm för hemanvändare och småföretag,

Rent tekniskt är paketet inrymt i en husdjurssäker rörelsedetektor som både rymmer lokal, trådlös kommunikation och uppkoppling via GSM. Larmpaketet kan kompletteras med trådlösa sensorer som till rökdetektor, magnetkontakt, IR-detektor och inomhus eller utomhussirener.

Larmet har temperatursensor vilket gör det möjligt att få ett larm om temperaturen avviker från normalvärde. Tack vare det inbyggda backupbatteriet klarar sig larmet utan ström i upp till 48 timmar. Funktionerna kan styras via app, via en webtjänst, eller sms och samtal. Vid utlöst larm skickas meddelande som SMS eller genom uppringning, en inbyggd mikrofon gör det möjligt att höra vad som händer på platsen.

Välj trådlöst eller trådade sensorer

Larmcentralen har inte bara trådlösa sensorer, den har dessutom ingångar för traditionella, trådbunda sensorer. Detta gör det ju som en ypperlig lösning för den som vill kasta ut det gamla villalarmet och ersätta det med ett modernt GSM-larm.

Repeater för GSM-larm

Samtidigt med larmpaketet presenterar vi en ny GSM-larmsrepeater som gör det möjligt att täcka större lokaler för samtliga våra trådlösa larm. Larmrepeatern förlänger avståndet mellan basenhet och sensorer med 30-150 meter. Detta gör det möjligt att ha 60-150 meter mellan basenhet och larmsensorer. Repeatern har även anslutning av två trådbundna sensorer, det här gör det alltså möjligt att använda repeatern med en trådbunden rörelsedetektor samtidigt som den skickar signalen vidare längre bort i lokalen.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök