skip to Main Content

rut950 nytt utförandeNu har vi fyllt på lagren med de nya versionerna av Teltonikas routrar RUT950 och RUT955. De har uppdaterats med ett utförande där de fysiska måtten i grunden är samma, kapslingen är som tidigare en i metall med gavlar i plast och ett mittstycke av metall. Men det är på kortsidorna i plast du hittade största uppdateringarna.

Nytt utförande ger större flexibilitet

Routrarna har en större flexibilitet än tidigare. För det första är det nu, tack vare den nya kapslingen, möjligt att fästa fast routern direkt i underlaget genom att skruva den mot underlaget. Detta ger en stabil montering och tack vare att du kan skippa DIN-skenan går det åt mindre material, kostnaden blir lägre och installationshöjden, ja den blir också lägre.

På routerns ena kortsida, den där du hittar antennerna, där finns två andra nyheter. Dels går simkorten nu att nå från utsidan och dels finns där en simkortsutdragare lätt åtkomlig. Denna uttagare kan även användas för att nollställa routern genom att trycka in resetknappen om så skulle behövas.

RUT950 har dessutom fått en I/O-port i strömmatningskontakten, det går att styra och övervaka anslutna enheter på en rad olika sätt. En välkommen nyhet för dig som vill ha en router med en möjlighet att ta emot ett larm eller starta om en ansluten utrustning.

RUT950 och RUT955 har samtidigt fått ett utökat frekvensområde och nu täcker de även in 700 MHz, ett band som just nu byggs ut i Sverige och som kommer att ge bättre yttäckning.

Priset är liksom tidigare, det är oförändrat, men tack vare att det är enklare att skippa DIN-fästet så tror vi att totalkostanden för många kommer att påverkas positivt.

 • Teltonika RUT950

  Teltonika RUT950

  Teltonika RUT950 är en snabb och robust router med inbyggd switch. Dubbla SIM-platser, wifi och en rad funktioner för att säkerställa att routern är online. Teltonika RUT950 är en...
  1 608,00kr Ex.moms
  Läs mer
 • Teltonika RUT955

  Teltonika RUT955

  RUT955 är en 4G router med både nätverksportar och seriella gränssnitt (RS-232, RS-485 och USB) samt I/O-portar. Teltonika RUT955 har switch, wifi och inbyggd GPS. En prisvärd router för...
  1 874,00kr Ex.moms
  Läs mer
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök