skip to Main Content

rut950 nytt utförandeNu har vi fyllt på lagren med de nya versionerna av Teltonikas routrar RUT950 och RUT955. De har uppdaterats med ett utförande där de fysiska måtten i grunden är samma, kapslingen är som tidigare en i metall med gavlar i plast och ett mittstycke av metall. Men det är på kortsidorna i plast du hittade största uppdateringarna.

Nytt utförande ger större flexibilitet

Routrarna har en större flexibilitet än tidigare. För det första är det nu, tack vare den nya kapslingen, möjligt att fästa fast routern direkt i underlaget genom att skruva den mot underlaget. Detta ger en stabil montering och tack vare att du kan skippa DIN-skenan går det åt mindre material, kostnaden blir lägre och installationshöjden, ja den blir också lägre.

På routerns ena kortsida, den där du hittar antennerna, där finns två andra nyheter. Dels går simkorten nu att nå från utsidan och dels finns där en simkortsutdragare lätt åtkomlig. Denna uttagare kan även användas för att nollställa routern genom att trycka in resetknappen om så skulle behövas.

RUT950 har dessutom fått en I/O-port i strömmatningskontakten, det går att styra och övervaka anslutna enheter på en rad olika sätt. En välkommen nyhet för dig som vill ha en router med en möjlighet att ta emot ett larm eller starta om en ansluten utrustning.

RUT950 och RUT955 har samtidigt fått ett utökat frekvensområde och nu täcker de även in 700 MHz, ett band som just nu byggs ut i Sverige och som kommer att ge bättre yttäckning.

Priset är liksom tidigare, det är oförändrat, men tack vare att det är enklare att skippa DIN-fästet så tror vi att totalkostanden för många kommer att påverkas positivt.

  • Out of Stock
    Teltonika RUT955

    Teltonika RUT955

    Teltonika RUT955 finns endast som beställningsvara då den utgår inom kort, välj RUT956 istället. Om du vill beställa just RUT955 kontakta vår kundtjänst via chatten eller klicka på "begär...
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök