skip to Main Content

Övervakningsprogramvaran SATEL PcPro släpps i en kostnadsfri version utan begränsningar. PCPro är ett övervaknings- och fjärrstyrningsprogram för små som stora system. Programmet används i tillämpningar som VA, fastighetsautomation, processindustri, jordbruk, mätvärdesinsamling, styrning av skyltar och industriell automation.

PCPro används i system som bygger på I-LINK signalomvandlare från SATEL, ofta i kombination med SATELs radiomodem. I-LINK-produkterna är tilläggsprodukter till radiomodemen som gör det möjligt att såväl avläsa signaler från olika givare som att fjärrstyra utgångar från en dator, till för att starta eller stoppa en pump. Systemet kan även fungera automatiskt och styra utgångar baserat på nivåvärden eller statusuppdateringar från enheter i systemet. Med PCPro kan användare bygga såväl små som stora SCADA-system eller automationssystem baserade på SATELs produkter. Systemen behöver inte vara bemannade då de kan generera såväl SMS som e-post vid larm eller driftsavvikelser.  I programmet kan man dessutom döpa varje nod fritt och lägga in egna systemskisser.

I I-LINK-serien ingår produkter som erbjuder analoga in- och utgångar (I/O), pulisingångar samt digitala I/O. Systemet är utbyggbart med expansionsmoduler i de applikationer som behöver fler I/O. Produkterna kan kopplas till valfritt radiomodem i Induos utbud.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök