skip to Main Content

Extraerbjudande på rökdetektor

Beställ ESIM364 eller EPIR3 och vi bjuder på ett kraftigt rabatterat pris på EWF1 trådlös rökdetektor. I samband med beställning av en ESIM364 eller EPIR3 GSM-larm kan du beställa upp till fyra stycken rökdetektorer till priset 175 kr/st (exklusive moms).

Erbjudande på trådlös rökdetektor

EWF1 är en trådlös fotoelektrisk rökdetektor utformad för att detektera pyrande eld innan den flammar upp för att ge en tidig varning om att något är fel. EWF1 kopplas till larmsystemet genom att skicka ett SMS eller med hjälp av programvaran ELDES Config Tool. Vid upptäckt av rök kommer EWF1 att indikera larm genom ljud via den inbyggda sirenen och de som är larmadministratörer får ett SMS om händelsen.

EWF1 drivs av medföljande 9V batteri, detektorn monteras i tak med hjälp av medföljande fäste och skruvar.

Detektering: fotoelektrisk kammare
Rökkänslighet: 3.0-6.0 % Obs /m
Ljudnivå: 85dB vid 3 m avstånd
Batteri: 9V Lithium 1200mAh
Batterilivslängd: upp till 18 månader
Frekvens: 868 MHz
Trådlös kommunikation: räckvidd upp till 30 meter inomhus, upp till 150 meter vid fri sikt
Drifttemperatur: -30 till + 55° C
Mått: 140x100x18 mm
Trådlös rökdetektor

ESIM364 GSM-larmcentral

ESIM364 gsm larm och sms-styrningESIM364 är ett EN 50131-1 Klass 3 Klass II certifierat kraftfullt larmsystem med möjlighet till uppkoppling via mobilnäten, via teleledning eller nätverk. ESIM364 kan anslutas till upp till 44 trådbundna sensorer och 32 trådlösa sensorer, med andra ord kan det övervaka ganska stora objekt.

Vid larm rapporterar ESIM364 direkt till ansvariga personer, upp till 10 användare kan både ta emot larm samt styra alla funktioner via mobiltelefon. Genom en rad olika modeller av tillvalssensorer och fjärrstyrningsenheter kan larmet styras även lokalt via larmpaneler eller trådlösa sändare. Många av funktionerna i systemet kan schemaläggas vilket kan användas för att aktivera larmet vid fasta tider eller för att styra utgångar eller expansionskort vid valfria tider, detta kan användas för att aktivera belysning, styra värme eller ventilation vid valfria tider. Genom att larmet kan styras och övervakas via en app är det lätt att fjärrövervaka temperatur, energiförbrukning eller att slå av och på belysning.

Enheten kan kommunicera direkt med användaren eller kopplas till en larmcentral via olika branschstandardprotokoll.

EPIR3 -diskret larm som kan det mesta

Trådlös rörelsedetektor

EPIR 3 larmEpir 3 är ett allt-i-ett larm avsett för hus, garage och lokaler. EPIR3 är utformad som en rörelsedetektor med inbyggd GSM/GPRS-uppkoppling. EPRI3 varnar egendomsägaren via SMS, samtal eller via app. Larmet kan också kopplas upp direkt mot larmcentral, EPIR3 kan användas med Eldes kostnadsfria molntjänster för övervakning och styrning.

EPIR3 ser ut som en PIR (infraröd rörelsesensor) och har 2 stycken inbyggda IR-sensorer. Sensorn är husdjurssäker (upp till 40 kg). EPIR3 är ett komplett GSM/GPRS-larmsystem med integrerad GSM-modul för uppkoppling med upp till 16 trådlösa sensorer, reläkort eller fjärrstyrningskort. EPIR3 har mikrofon för dold lyssning, den har inbyggd temperatursensor och ett integrerat back-up batteri. EPIR3 installeras med ett par enkla knapptryckningar, en process som tar mindre än 5 minuter.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök