skip to Main Content
Radiostyrning i många utförandenFör dig som söker en enkel men pålitlig och prisvärd trådlös radiostyrning är Orion sändare och mottagare ett intressant alternativ. Fjärrstyrningssystemet består av sändare som finns i flera utföranden med 1-16 knappar och med IP40 eller IP65-klassade kapslingar. Även mottagarna finns i olika utföranden för montering på DIN-skena eller i IP65 klassade industriella kapslingar.

Dessa sändare har funnits på marknaden ett bra tag och bevisat sin pålitlighet, de återfinns i allt från
förpackningsmaskiner, materialtransportsystem, maskinstyrning, varuhissar, styrning av portar, belysningsstyrning, trafikljus på industriområden eller styrning av dammluckor.

Sändare för fjärrstyrning, med eller utan nödstopp

Sändarna finns i tre olika basmodeller med olika egenskaper. Instegsmodellen har en knapp och IP40-klassad kapsling och den mest avancerade har upp till 16 knappar, IP65-kapsling och laddningsbart batteri. Sändarna med laddningsbart batteri kan laddas från vägguttag eller i fordon, laddningskit för dessa situationer finns att beställa till.

Vissa modeller av sändarna kan beställas med en av/på knapp som även kan användas som nödstopp (nödstopp kategori B, EN954-1). Säker överföring garanteras av 18 kanaler och 256 unika koder per kanal (4096 på vissa modeller).

Sändarna är framtagna för att passa i många situationer, de är damm och vattensäkra (varierar mellan olika modeller) och de fungerar från -20° C till + 50° C. Såväl sändning som batterikapacitet indikeras med lysdioder på handsändaren. Sändarna kan fungera mot en eller flera mottagare beroende på användningsområde. Tillbehör med allt från bärväskor till bärremmar och olika fästen finns att beställa.

Välj sändare med eller utan nödstopp
Mottagare i olika format

Mottagare i olika format

Mottagarna finns i flera utföranden för matningsspänning från 12 VDC till 230 VAC. Mottagarna finns i modeller för montering på DIN-skena eller inbyggda i IP65-kapsling med yttre antenn, det finns modeller med 2-16+1 reläer (16 + nödstoppsrelä). Även mottagarna är framtagna för att fungera från -20° C till + 50° C. Mottagarnas reläer klarar laster på upp till 2000 VA (max 8A/400 V), dess utgångar kan programmeras till att vid tryck på sändarens knapp öppna ett relä, sluta ett relä eller få ett relä att växla läge.

Just nu, vässat pris!

Det finns en nästan oändlig kombination av sändare och mottagare men just nu kan du beställa följande paket till rabatterat pris:
1 st ORION IP40-klassad sändare med 2 knappar, art nr: J100061
1 st ORION IP65-mottagare ORRS med 230 VAC-matning och 2 reläer, art nr: J100070

Kampanjpris just nu: 2 495 kr + moms.

Vi kan även lämna attraktiva priser på andra kombinationer, slå oss en signal på 08-659 43 00 så berättar vi mer!

Fjärrstyrning med två knappar
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök