skip to Main Content

Stabila radiorouters SATEL XPRS

SATEL XPRS är ett kommunikationskoncept framtaget för maximala prestanda när man vill bygga trådlös infrastruktur i SCADA-nät och process- och driftövervakningssystem inom exempelvis vatten och avlopp, energimätning och smart grid. Nu presenterar vi en snabbare radiolänk för SATEL XPRS.

Närliggande tekniker ger pålitlighet

SATEL XPRS bygger på lösningar som kommunicerar via publika nät, som mobilnäten, där 4G routrar står för trafiken. För maximal säkerhet används med fördel de privata radionäten som erbjuds, de ger maximal tillgänglighet och säkerhet. Den nya versionen av radioroutern i SATEL XPRS-familjen, SATELLAR, presenteras nu i en ny version för den svenska marknaden med högre hastighet än tidigare.

Ökade prestanda i radionät

Radioroutern SATELLAR-XT5RC finns nu tillgänglig i en ny version för 370 MHz bandet som används inom exempelvis SCADA-nät inom vatten och energi med tre gånger högre överföringshastighet än tidigare tack vare ny modulationstyp av radiosignalen (64 QAM).
satel-xprs i VA-system
Radiolösningarna i SATEL XPRS-systemet har gjort sig kända för pålitlighet och snabba svarstider och är lämpade för affärskritiska applikationer. Med den ökade hastigheten kan responstiden förkortas och fel avhjälpas snabbare.

SATEL XPRS kan kommunicera med enheter som har såväl nätverksportar som seriella gränssnitt, vilket ofta återfinns i äldre system. Överföringen mellan radiomodemen är krypterade för maximal säkerhet samtidigt som ett proprietärt luftprotokoll används, något som ytterligare ökar säkerheten.

Läs mer här om SATEL XPRS

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök