skip to Main Content

Radiomodem från SATEL

SATELLINE-3AS släpps i en ny version med utökad kompatibilitet där användare av radiomodem som överför korrektionsdata i GPS-applikationer kan spara kostnader och få utökade användningsområden för befintliga SATEL modem. Genom att SATEL har implementerat stöd i mjukvaran för Pacific Crests radioprotokoll kan nu användaren växla mellan olika radioprotokoll i radiomodemet. En typisk användare kan enligt vår bedömning klara 95 % av alla arbetsplatser där GPS används vid bygg- och anläggningsarbeten med ett enda radiomodem där det tidigare krävts två olika fabrikat på radiomodem. Med ett par enkla inställningar ställs radiomodemet om mellan olika radioprotokoll och behovet av flera olika radioutrustningar för att klara en mätning blir därmed ett minne blott.

Omtyckt radiomodem för RTK

SATELLINE radiomodem har använts i en rad olika applikationer med GPS på arbetsplatser för bygg- och anläggning över hela Sverige. Det finns många stora byggprojekt i Sverige där SATELLINE radiomodem använts i positioneringssammanhang som Öresundsbron, Turning Torso och Botniabanan. SATEL modemen har använts för att överföra korrekta positioner till mätinstrument med GPS för lantmätning och utsättning samt för maskinstyrning av entreprenadmaskiner.

Vid stora byggprojekt är varje stillestånd oerhört kostnadskrävande, kommunikationen måste fungera i varje läge. SATELLINE radiomodem används dagligen för att överföra korrektionsdata i krävande miljöer med extrem kyla och värme samt i snö och regn.  SATELLINE radiomodem överför korrektionsdata i realtid på avstånd upp till 10-tals kilometer och effektiviserar mätprocessen på byggarbetsplatser. Med korrekta mätvärden minskar kostnaderna för material och utsättning samtidigt som produktivitet och precision ökas.

I grunden är detta en mjukvaruuppdatering, kontakta oss på Induo för mer detaljer!

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök