skip to Main Content

Cerio OW-215N2-X är en robust trådlös wifi-länk anpassad för utomhusbruk och svenskt klimat. OW-215N2-X kan användas för att brygga ihop nätverk, som fristående repeater och som accesspunkt. Den är vattentät enligt IP68 och har inbyggt värmeelement för att klara de kallaste vinternätterna.
Robust wifilänk för svenskt vinterväder

OW-215N2-X har inbyggd antenn men kan även beställas med extern antenn. Dess tåliga kapsling klarar utsatta miljöer och den kommunicerar på 5 GHz med en hastighet på upp till 300 Mbit/s. Cerio OW-215N2-X är testad inom temperaturområdet -25° C till +60° C och har inbyggt åskskydd (upp till 15kV ESD). Produkten monteras på vägg eller antennmast och spänningsmatas via nätverkskabeln genom Power over Ethernet (PoE).

Cerio OW-215N2-X är kompatibel med andra Wifi-enheter som stödjer IEEE 802.11 na/a. Installation underlättas genom kompakta yttermått, en enkel konfiguration och signalstyrkeindikering med tre lysdioder på enhetens undersida. OW-215N2-X har en rad nätverksfunktioner för uppbyggnad av avancerade nätverk. Cerio OW-215N2-X är kompakt men konstruerad av tåliga material som plast och aluminium. Produkten är tänkt att kombinera bra prestanda med pålitlighet till ett rimligt pris.

Mer information

Back To Top
×Close search
Sök