skip to Main Content

Idag presenterar vi en robust wifi-enhet för utomhusmontage och med en specifikation som indikerar att detta är en kompakt enhet för krävande miljöer.

Robust modem med GSM

Indunium Wi310 som enheten kallas erbjuder inte bara bra prestanda och hög pålitlighet, den erbjuder dessutom hög kvalitet till en rimlig kostnad med listpris på 2 495 kr exkl moms.

Indunium Wi310 bygger på en wifi-enhet, kompatibel med öppna standarder som IEEE 802.11 b/g/n. Den ganska diskreta burken kan användas för att brygga samman nätverk, som repeater eller för att koppla upp enstaka enheter.
Industriell wifi
Wi310 har en inbyggd 10 dBi antenn och lysdioder som indikerar signalstyrka, något vi verkligen gillar eftersom det gör installationen enkel. Wi310 är inrymd i en tålig kapsling som klarar utsatta miljöer och är både damm och vattentät enligt IP68. Wi310 fungerar i svenskt klimat och är testad inom temperaturspannet -25° C till +60° C. Wi310 har dessutom inbyggt åskskydd (upp till 15kV ESD).

Monteras på vägg eller mast

Indunium Wi310 kan fästas på vägg eller skruvas på antennmast, den levereras med antennmastfäste samt 48 VDC PoE nätaggregat. Genom att den matas via nätverkskabeln med hjälp av Power over Ethernet krävs bara en kabel mellan enheten och nätverket. Wi310 har även en andra nätverksport som kan användas för att strömförsörja ytterligare en enhet via PoE.

Vi premiärvisar produkten på Scanautomaticmässan och det är litet kul att detta är blogginlägg nummer 1200 eftersom blogginlägg nummer 200 (trådlöst är hetare än kaffe) publicerades på samma mässa för fyra år sedan, vi har alltså publicerat 1000 blogginlägg på fyra år, ganska många, eller hur!

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök