skip to Main Content

En ny funktion i Conels GPRS och 3G routrar ökar säkerheten vid till M2M kommunikation. Genom en ny kostnadsfri mjukvara kan man begränsa obehörig åtkomst av ansluten utrustning. Funktionen är användbar om den anslutna utrustningen saknar behörighetsskydd eller i de applikationer man vill skydda åtkomst av delar av det anslutna nätverket.

Den nya mjukvaran skyddar NATade IP adresser med inloggning och kan installeras i samtliga av Conels v2 routrar. Routrarna är baserade på ett Linux-operativsystem med möjlighet att implementera egna funktioner där denna är ett sådant exempel. Den som försöker nå utrustning på valda delar av routerns inre nätverk möts av en inloggningsruta där användarnamn och lösenord måste anges.

”Produkter som ansluts till våra routrar saknar ibland möjligheten att skydda åtkomst via ett inloggningsfönster, genom att lägga denna funktion i routern kan vi gå runt problematiken. Det finns även möjlighet att välja denna funktion på ett urval av de ansluta nätverksenheterna” berättar säger Björn Moberg, Induo.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök