skip to Main Content

Nu lanserar vi en serie redundanta fibercontrollers från Lantech avsedda för fibernätverk som kräver hög tillgänglighet i applikationer som robotnätverk, industri och vindkraftsparker. Fibercontrollern ökar redundansen i nätverket och gör service, underhåll och utbyggnad lättare.

Används inom vindkraft

Primära användningsområden är nätverk i vindkraftsparker eller i industrin med till exempel verktygsmaskiner och robotnätverk som tänkbara applikationer. Enheterna ger en ökad redundans i nätverket både vid driftstörningar och vid planerade servicearbeten.

Fibercontrollern ansluts på varje nätverksnod och kopplas sedan till en nätverksswitch. Vid normal drift skickar controllern data vidare i fibernätverket samtidigt som varje nätverksnod är ansluten till fibern. Om någon nod skulle bli strömlös eller stängas av på grund av underhåll så kommer data ändå att skickas vidare i nätverket. Detta gör fibercontrollern till en viktig del av fibernätverk som kräver maximal tillgänglighet.S erien ger en permanent och problemfri åtkomstport för enheter längs en fiber. Switchens logik växlar automatiskt nätverkstrafik genom de anslutna enheterna eller ignorerar enheter som håller på att tas bort eller som undergår service. Dessa enheter skapar en högre tillförlitlighet i nätverk som kommunicerar via fiber, de ger en snabb omkoppling (mindre än 5ms) vid fel på fibern vilket gör att data kan nå fram trots störning.

Produkten har vunnit två utmärkelser, IT INNOVATION PRIZE 2012 och 2016 inom industri/IT.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök