skip to Main Content

SATEL-LP är en ny serie produkter från SATEL, en serie produkter som erbjuder både trådlös överföring av signaler och seriell data. Produktfamiljen är framtagen för att möta behovet av pålitliga, skalbara och lättinstallerade nät för trådlös överföring av I/O-signaler i applikationer inom M2M och sakernas internet (IoT).
Trådlöst I/O-system från SATEL
SATEL-LP är anpassad för tuffa miljöer och tänkt att vara en kostnadseffektiv trådlös lösning där det är för dyrt eller omöjligt att använda kabel. Även installationskostnaderna kan hållas nere eftersom systemet har är enkelt att förstå och snabbt att installera. Även möjligheten till successiv anpassning av varje installation är centralt i SATEL-LP-konceptet och enkelheten återfinns bland annat i det faktum att systemet installera helt utan konfiguration via mjukvara.

Robust och okänsligt för störningar

SATEL-LP är ju trådlöst, det kommunicerar med frekvenshoppande radioteknik för att göra systemet okänsligt för störningar. 128-bitars AES-kryptering och autentisering av överförda meddelanden garanterar säkerheten ytterligare.

SATEL-LP bygger på radioenheter och I/O-moduler. SATEL-LPs radioenheter är framtagna för industriella krav och finns för tre olika frekvensband. Varje radioenhet kan hantera upp till 32 I/O-moduler och dessa kan bytas under drift om det skulle behövas. Det finns åtta olika I/O-moduler vilket gör kombinationsmöjligheterna i stort sett oändliga.

För I/O och data

SATEL-LP kan även användas för att skicka seriell data från punkt till punkt, det kan också användas för att länka ihop I/O med överordnat MODBUS-system där varje I/O blir en del av styrsystemet direkt utan behov av ytterligare hårdvara som PLC eller DUC.

SATEL-LP monteras på DIN-skena och kan användas för punkt till punkt system eller för större, komplexa nät med upp till 250 enheter i ett och samma nät.

Mer om SATEL-LP trådlös I/O

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök