skip to Main Content
Nyligen mottog vi de första SATELLAR ethernet radiomodemen på svensk frekvens vilket du kunnat läsa om på många olika ställen. I samband med den första leveransen fick vi möjlighet att befästa tre grundvärden som SATEL och SATELLAR står för.
Hållbarhet
Gissa om vi blev förvånade när den första leveransen av SATELLAR radiomodem på svensk frekvens kommer fram tilltygad av Speditörens ovarsamhet. Uppenbarligen hade något vasst, trängt igenom kartongen, förpackningen och därefter skapat en stor bula i radiomodemets display. Tjock, gjuten aluminium hade flyttats flera mm. Visst vi har sett sådana här skador förr från radiomodem som suttit i flygfarkoster eller fordon som kraschlandat. Men eftersom SATELLAR är så pass ny har den inte fått stå till svars för den nivån på krävande fältmiljöer. Än. Trots att radiomodemet var tilltygat så beslutade vi oss för att göra ett test. Och det var naturligtvis inga problem, det fungerade som det skulle. Robust och hållbart!

Utbytt modem går snabbt

I och med SATELLAR så kommer inte lika många olika varianter av radiomodem att behöva lagerföras. Varje modem täcker ju 40-45 MHz. Därmed kan också leveranstiderna kapas. Och skillnaden mellan ett modem utan display eller med display sitter ju inte i radiodelen utan i en frekvensoberoende CentralUnit vilket gör den lättare att lagerföra. Bulan som vårt modem fått satt i CentralUnit, vi kunde därför få en ny omgående från fabriken som anlände nästa morgon.

Flexibilitet

CentralUnit byter man snabbt, med fyra skruvar så är enheten bortskruvad och en minut senare är utbytesenheten installerad.

En oväntad transportskada hade det positiva att den befäste tre av SATELLAR och SATELs grundvärden, hållbarhet, snabba leveranser och flexibilitet. Hör av dig för mer information om möjligheter, tillgång och aktuella priser.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök