skip to Main Content

Nu har vi de första SATELLAR ethernet radiomodemen från SATEL på svensk frekvens i vår hand. Radiomodemen som täcker hela 400 – 445 MHz i ett och samma radiomodem skall snart ut på fältet och göra tjänst i verkliga livet. Först ut är en länk på upp till 9 km med trådlös Ethernet punkt till punkt.

Med SATELLAR kommer möjligheterna att bygga avancerade trådlösa ethernet nät med riktigt långa räckvidder. Vi på Induo har över 40 års arbetserfarenhet av SATELs radiomodem och för utrullningen av de första SATELLAR näten har vi dessutom hela SATELs R & D och tekniska supportorganisation i ryggen som stöd. Vi har testat SATELLAR i mindre nät under ungefär ett års tid. Vi tar nu emot beställningar för SATELLAR på svenska frekvenser och vi är mycket spända och förväntansfulla  över de nya möjligheter som SATELs nya ethernetradiomodem erbjuder.

Testa trådlös radiolänk gratis

Som SATELs generalagent och enda distributör tillhandahåller vi radiomodem på svenska frekvenser för kostnadsfria tester. Hör av dig om du vill testa eller har behov av en utbildning av er personal hos eller på SATELs fabrik i SALO.

I och med lanseringen av SATELLAR har marknaden äntligen en lösning anpassad för att överföra ethernet trafik trådlöst över längre avstånd. Att bygga långa länkhopp baserat på 2,4 GHz har länge varit den enda lösningen för att med någon så när ekonomi kunna överföra ethernettrafik trådlöst. Eftersom 2,4 GHz bandet har en uteffektsbegränsning på 100 mW är inte tekniken lämpad för längre sträckor och det är där SATELLAR gör entré som ett modernt alternativ i tiden för trådlös ethernet kommunikation över längre avstånd.

Läs mer om SATELLAR i Techworld:TechWorld: Satellar nu med svenska frekvenser

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök