skip to Main Content
Möt oss på Scanautomaticmässan i Göteborg denna vecka. Scanautomatic och ProcessTeknik, som går parallellt, sägs vara de ledande industrimässorna för automation och processteknik i Norden och vi kan inte annat än hålla med. På Scanautomatic finns i stort sett alla i branschen inom industri- och processautomation representerade med produkter som styr- och reglersystem till helhetslösningar för industrin. Vi på Induo finns på mässan för att visa upp vårt utbud av trådlösa och trådbundna produkter för överföring av data, driftslarm och styrsignaler.
Induos monter Scanautomatic 2016

Nyheter under mässan

Övervakning av temperatur i kullagerSakernas internet hade redan under förra Scanautomaticmässan ganska stort fokus. Denna mässa lär fokus ligga på hur smarta sensorer och uppkopplade processer börjat implementeras i praktiken. Med internet of things går det att bygga smarta system och dessa kan spara kostnader. Ett exempel är traditionellt underhåll som baseras på kalenderintervaller. Sådant underhåll är regelbundet återkommande och baseras också på att kunden eller underhållsföretaget har stora reservdelslager. Detta skapar ineffektivitet och höga kostnader i onödan. Med Internet of Things kan dessa moment optimeras för maximal lönsamhet. Läs mer om detta här!

Nytänkande radiostyrning

Mottagare Nemo för safir fjärrstyrningNemo gör det enkelt att integrera radiostyrning med moderna styrsystem som kommunicerar via Modbus eller Profibus. Nemo används med handburna sändare för att styra processer eller maskiner, med Nemo kan styrsystem och handsändare sammanlänkas och operatören får återkoppling direkt från styrsystemet via en inbyggd operatörspanel med tillgång till viktig driftsdata i realtid. Mer om Nemo kan du läsa här.

Snabba industriswitchar

Lantechc IPGS-0208CDen nya robusta Lantech IPGS-0208C switchen är framtagen för krävande industriella nätverk och har med åtta stycken ethernetportar som erbjuder gigabithastigheter. Portarna har möjlighet till Power over Ethernetmatning av externa enheter. Nätverksswitchen har två gigabitportar som kan användas i fibernätverk eller med kopparkabel.

Utmana oss!

Under mässan kommer vi att ha med oss vårt trådlösa retro-spel som har trådlös överföring av styrsignalerna från joystick till spellogiken. Varje dag i vår monter kan de som får högst poäng på spelet kvittera ut en specialdesignad vinst, missa inte chansen att testa detta!

4-6 oktober
Svenska mässan Göteborg
Monter B00:01
Biljetter!

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök