skip to Main Content

Nu presenterar vi nya trådlösa sensornoder för LoRa. Wzzard är trådlösa sensornoder som kan överföra data från standardsensorer över längre avstånd tack vare stöd för den trådlösa LoRa-tekniken.

LoRa för standardsensorer

Med Wzzard kan standardsensorer anslutas, till exempel analoga och digitala givare, direkt till de trådlösa noderna. Dessa överför sen mätdata trådlöst via en pålitlig LoRa-uppkoppling till en Gateway som i sin tur överför mätinformation till en molntjänst eller en annan applikation. Wzzard är en IoT-lösning och använder protokollet MQTT eller Json för att skicka data till överordnat system eller styrsystem.

Systemet består av noder i olika utföranden som kan drivas med batteri eller solceller. Noderna har stöd för de flesta standardgivare och även en inbyggd temperatursensor. Sensornoderna är miljötåliga och klarar -40° till +75°C, de är inrymd i en armerad IP66-klassad kapsling. Noderna monteras med fästöron eller ett integrerat magnetfäste.

Noderna ansluts till en gateway, WISE-6610, via 868 MHz bandet med LoRa-teknik som erbjuder säker uppkoppling mot omvärlden tack vare stöd för VPN-tunnlar.

 • Wzzard LoRaWan Sensornod

  Wzzard LoRaWan Sensornod

  Wzzard LoRaWAN är en plattform för att koppla upp standardsensorer och applikationer trådlöst- Wzzard LoRa är sensornoder som kommunicerar trådlöst med en LoRaWAN-gateway via 868 MHz. Du kan använda...
  4 799,00kr Ex.moms
 • LoRa Gateway WISE-6610-E500

  LoRa Gateway WISE-6610-E500

  WISE-6610 är en industriell gateway för IIoT-applikationer med inbyggt LoRa-stöd, en kraftfull produkt redo för att skapa färdiga applikationer med trådlösa sensornät. LoRaWAN protokoll för privata och publika...
  13 708,00kr Ex.moms
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök