skip to Main Content

Nu presenterar vi nya trådlösa sensornoder för LoRa. Wzzard är trådlösa sensornoder som kan överföra data från standardsensorer över längre avstånd tack vare stöd för den trådlösa LoRa-tekniken.

LoRa för standardsensorer

Med Wzzard kan standardsensorer anslutas, till exempel analoga och digitala givare, direkt till de trådlösa noderna. Dessa överför sen mätdata trådlöst via en pålitlig LoRa-uppkoppling till en Gateway som i sin tur överför mätinformation till en molntjänst eller en annan applikation. Wzzard är en IoT-lösning och använder protokollet MQTT eller Json för att skicka data till överordnat system eller styrsystem.

Systemet består av noder i olika utföranden som kan drivas med batteri eller solceller. Noderna har stöd för de flesta standardgivare och även en inbyggd temperatursensor. Sensornoderna är miljötåliga och klarar -40° till +75°C, de är inrymd i en armerad IP66-klassad kapsling. Noderna monteras med fästöron eller ett integrerat magnetfäste.

Noderna ansluts till en gateway, WISE-6610, via 868 MHz bandet med LoRa-teknik som erbjuder säker uppkoppling mot omvärlden tack vare stöd för VPN-tunnlar.

Back To Top
×Close search
Sök