skip to Main Content
Vi kickstartar hösten med några nyheter på routerfronten. Advantech BB SmartWorx, tidigare Conel, har under sommaren lanserat nya spännande routrar och dessutom bytt namn på en storsäljare.

Nya routrar från Induo

Två nya kraftfulla routrar och en som försvinner, det händer mycket på routerfronten just nu.

Router med hög säkerhet

4G router från advantech b+b SmartWorxSmartMotion (modellen som på ritbordet hette Spectre v3 Bivias) är en router med dubbla operatörer i hot standby. Routern kan med fördel användas med två operatörer där routern växlar till sekundär operatör blixtsnabbt om den primära operatörens nät inte går att nå. Routern har fyra SIM-kortsplatser så du kan ha en fallback operatör för respektive primär och sekundär operatör. Det här är routern för den som vill minimera risken för att bli nedkopplad från omvärlden och passar i applikationer där driftsäkerhet är extremt viktigt.

Som dessutom går att köra snabbt!

Som en annan bonus kan denna router användas med vår modem bonding tjänst, det vill säga båda 4G-modulerna i routern kan parallellt användas för uppkoppling och överföring av data. Detta ger både snabbare och robustare uppkopplingar via mobilnäten utan att du behöver mer än en enda router för uppkoppling. Som i fallet ovan, sätter du i fyra SIM-kort så byter routern operatör om en operatörs nät faller ifrån.

SmartMotion

Spectre blir SmartFlex

4G routern SmartFlexSpectre v3 försvinner som varumärke och vi börjar under sensommaren och hösten att leverera routrar med sin nya namnskylt, SmartFlex. Routern har samma funktioner som tidigare och är i övrigt oförändrad.

Smartflex

Bivias v2 fasas ut

I samband med att SmartMotion lanseras så försvinner Bivias v2 ur sortimentet. Behöver du funktionaliteten som Bivias erbjöd, då tittar du på SmartMotion istället.

Router med låda inklusive allt som behövs

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök