skip to Main Content

LTE router med antenner

Nu presenterar vi den nya prispressade 4G-routern SmartStart från Advantech B+B SmartWorx, tidigare Conel. SmartStart är en robust router med nätverksport, RS-232-port och I/O-port som standard och wifi som tillval. Eftersom routern baseras på en LTE Cat 4 LTE-modul kan den erbjuda hastigheter på upp till 150 Mbit/s i nedlänk.

Ny snabb 4G router

SmartStart är en instegsrouter som erbjuder högre 4G-hastigheter än tidigare till ett lägre pris än någon av tillverkarens tidigare 4G-routrar. SmartStart är fullpackad med bra funktioner, den erbjuder i princip samma mjukvarufunktioner och miljötålighet som vi är vana med från tidigare versioner av routrar från Conel och routern är dessutom e-godkänd för montering i fordon.

Snäll mot plånboken och snål med strömmen

Router med plastkapsling och wifiSmartStart erbjuder en av marknadens lägsta effektförbrukningar och är därmed optimerad för applikationer som strömförsörjs från solceller eller batteri. Routern har ett energisparläge som förlänger batteriets livslängd genom möjligheten att sänka strömförbrukningen med hjälp av externa triggers som vid vissa tidpunkter, vid låg matningsspänning eller genom yttre sensorer. SmartStart är kanske den första 4G router som är lika energieffektiv som GSM-modem trots att den kommunicerar via 4G.

SmartStart är lätt att installera med hjälp av SmartWorx Hub, ett konfigurations- och övervakningsverktyg som underlättar automatisk driftsättning. SmartWorx Hub hjälper också till att ha kontroll av installerade routrar och detektera och identifiera driftsavvikelser. SmartStart levereras med fäste för DIN-skena, antenner, ethernetkabel och nätaggregat.

SmartStart

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök