skip to Main Content
Nu presenterar vi ett mindre fjärrstyrningspaket för styrning via SMS och samtal, ett komplett, idriftsättningsklart paket för styrning av enkla processer på ett smidigt sätt!

Fjärrstyrningspaket för GSMVåra fjärrstyrningspaket (small och large) är framtagna för att styra maskiner, bevattning, ventilation, värmeanläggningar eller belysning via SMS och samtal. Och att starta eller stoppa en process är lika enkelt som att skicka ett SMS eller ringa ett samtal (vårt större paket kan även styras via app och web).

Styr reläer eller kontaktorer via SMS

Våra paket bygger på beprövade komponenter, reläer och nätaggregat är framtagna för år av påfrestningar. Samtliga komponenter samlas i en damm- och vattensäker kapsling. Tanken bakom produkterna är att det skall vara lättinstallerade lösningar för att fjärrmanövrera processer via mobilnätet, pålitlig fjärrstyrning via GSM-nätet helt enkelt. GSM-enheterna i paketen är tillverkade och utvecklade i EU av Eldes.

Styr ett relä

Vårt mindre paket har en reläutgång som styrs via SMS eller samtal. Produkten har även en inbyggd temperatursensor och två larmingångar för till exempel nivålarm, driftslarm eller inbrottslarm. Paketet kan även utrustas med ett backupbatteri som klarar några timmars drift i händelse av strömbortfall. Paketet kan styras av två användare.
Styr relä via SMS

Fjärrstyrningspaket S

Styr flera reläer

Vårt större paket har en reläutgång men kan byggas ut med upp till fyra reläer. Dessa kan styras via SMS, samtal och via app eller web. Produkten kan utrustas med åtta temperatursensorer och har upp till 12 larmingångar (men kan byggas ut med ändå fler ingångar) för till exempel givare, driftsövervakning och larm. Paketet har som standard ett backupbatteri som klarar ungefär ett dygns drift. Upp till tio telefonnummer kan läggas in som behöriga nummer men paketet kan även styras från web och app om fler användare behöver läggas till. Styr reläer via app eller web

Fjärrstyrningspaket L

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök