skip to Main Content

Värmestyrning via GSMNu presenterar vi värmestyrningspaket small, ett litet men prispressat paket som egentligen kan användas för mer än värmestyrning via GSM. Paketet innehåller en GSM-enhet, ett relä och ett Telia kontantkort laddat med 50 kronor. Den dammtäta lådan rymmer allt utom nätaggregatet, som placeras i ett vägguttag. Du kan alltså placera lådan ute, så länge nätaggregatet placeras inomhus.

Styr värmen via SMS så här

Så hur gör man? Jo för att styra enheten skickar du ett SMS för att slå på reläet, och ett för att slå av det. Ganska enkelt så långt. Dessutom skickar vi enheten konfigurerad och klar till dig, vilket gör det ändå lättare, bara att sätta i väggen och köra igång alltså. Sen är det den där biten med att få reläet att styra värmen inomhus och där finns det två varianter.

1. Ring elektrikern

För att kunna styra värmen i ett hus med elvärme så krävs att all värme kan slås av eller på i elcentralen. Det här görs oftast genom att bryta spänningen till hela elvärmegruppen i elcentralen. Ibland finns en äldre värmestyrning, då sitter där säkert redan en kontaktor, annars får din elektriker montera in en sådan.

2. Gör det på egen hand

Saknar du elbehörighet så skall du inte röra värmecentralen på egen hand. Det du kan göra är att beställa en NEXA-kompatibel sändare till ditt värmestyrningspaket, det innebär att när du skickar ett kommando till värmestyrningspaketet kommer det att slå av/på trådlösa uttag som du kopplar till element (max 2300W). Det här öppnar även möjligheten att slå på bastun, belysningen, kaffebryggaren osv via SMS.

Paketet som presenteras är ett tidsbegränsat erbjudande för 1 395 kr inkl moms, då ingår ett kontantkort laddat med 50 kr. Dessutom har vi just nu fraktfritt!

Se mer i våra nya filmer

Vi har arbetat ett tag med att ändra vårt format för våra internproducerade produktfilmer. Med utgångspunkt från att de allra flesta vill lära sig mer om produktens egenskaper och hur man kommer igång presenterar vi därför Kan du…? som är rubriken för varje film. I Kan du ESIM022? går vi igenom produktens egenskaper och fokuserar på att förklara hur produkten är uppbyggd. Den senaste tiden har vi sett en markant ökning av tittandet på våra produktioner och även om vi arbetat med detta filmformat i mer än fem år så finns det alltid förbättringspotential, har du en tanke eller idé om hur vi ytterligare kan förbättra formatet? Fyll på i kommentarsfältet, vi vill gärna utvecklas!

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök