skip to Main Content
Lantechs nya IP41 switchar uppfyller järnvägens och industrins krav på robusthet och kostnadseffektivitet. De nya switcharna, som finns i fyra modeller, möter de miljökrav som applikationerna ställer med både IP41-klassad kapsling och ett brett temperaturområde.

De nya modellerna finns i utförande med åtta respektive fem ethernetportar (0005B-41 respektive 0008B-41), portarna är damm- och fuktsäkert skyddade med M12-kontakter. Switcharna kan levereras med eller utan PoE (Power over Ethernet) och finns för 12 – 72 VDC spänningsmatning. Genom att två separata spänningskällor kan användas kan switchen blixtsnabbt växla spänningskälla om störning uppstår i en av spänningsmatningarna.
IPES-0008B-41 med flera switchar från Lantech
Switcharna har genomgått hårda miljöprovningar för att uppfylla industriella EMI och säkerhetsstandarder samt genomgått stabilitetstester som fritt fall, stöt- och vibrationstest enligt EN61373. Modellerna är certifierade för brandtekniska egenskaper enligt EN 45545-2, EN50155. De nya switcharna kan monteras på DIN-skena eller skruvas mot underlaget.

Back To Top
×Close search
Sök