skip to Main Content
Via oss kan du nu beställa kontantkort för M2M applikationer med Telenor som operatör. Många har frågat efter ett M2M-kontantkort och nu är det alltså här!

Kontantkort för M2M.

Kontantkortet kommer laddat med 100 kr från början och behöver bara fyllas på varannat år. Kontantkortet kan när som helst uppgraderas till ett abonnemang.

OBS! Kampanjen gäller inte längre!

Sommarkampanj 2009 på GSM med abonnemang

Vi introducerar i samarbete med Telenor en kampanj på ett urval av våra produkter där du har möjlighet att teckna ett abonnemang på 12 månader för 94 kr per månad med förmånliga priser på ett par av våra produkter. Produkterna finns för omgående leverans och levereras färdigkonfigurerade med SIM-kort installerat. I priset ingår nätaggregat, antenn och nödvändiga kablage. Erbjudandet vänder sig endast till företagskunder.

Slå oss en signal på 08-659 43 00 för mer information eller beställning.

GSM/GPRS modem Maestro 100 Lite.

Maestro 100 GSM/GPRS modem är välbeprövade GSM modem med RS-232 port. Maestro 100 modemen är kompakta, robusta GSM modem som levererar pålitliga, trådlösa uppkopplingar år ut och år in. Modemen kopplar upp sig trådlöst via GPRS eller GSM data.

Läs mer om Maestro 100

Gecon Lite larmsändare för SMS.

En larmsändare med fyra ingångar och en utgång. Vid larm skickas SMS till förutbestämda mottagare. Utgången kan användas för att via SMS styra en extern funktion. Inbyggd sabotagebrytare larmar när någon öppnar kapslingen.

Läs mer om Gecon Lite

MMS kamera.

Övervaka ett rum eller en lokal dagtid eller nattetid, larmen skickas direkt till en mobiltelefon. Perfekt som extra bevakning av företaget, lagret eller parkeringen under semestertider.

Kameralarm, MMS-kamera

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök