skip to Main Content
Vi presenterar nyheten Teltonika RUT850, en kompakt 4G-router speciellt framtagen för enkel installation i fordon. 4G-routern kan enkelt installeras i olika typer av fordon och routern konfigureras antingen med hjälp av en app eller dator.

Routern erbjuder trådlös uppkoppling via wifi med operatörernas 3G eller 4G-nät som bärare. Routern har ingen fysisk nätverkskontakt, något som knappast behövs i fordonsinstallationer. Routern är tänkt att användas i bussar för att erbjuda internetuppkoppling, i kommersiella fordon där handdator, skrivare och annan utrustning skall kopplas upp mot internet eller i enklare fordon som mindre transportbilar eller personbilar.

Teltonika RUT850 kan användas i 12- eller 24-system och spänningsmatas från fordonets batteri. Routern har en ingång som kan kopplas till fordonets tändningskrets så att routern står i stand-by när tändningen är avslagen.

Router för fordonsmontage
Konfigurera routern med QR-kod

Teltonika RUT850, routern som har det mesta

Routern levereras med två självhäftande 4G-antenner och två spänningsmatningskablar, en med en okontakterad ände för fast installation och en kabel med kontakt för 12 V-uttag (cigarettändaruttag). Routern rymmer ett SIM-kort och det är lätt gömma den bakom en panel i ett fordon. Routern kan nås utifrån för att se driftstatus men man kan även se aktuell signalstyrka med lysdioder på routerns front vilket gör det lätt att se signalstyrkan. Routern har också indikering på vilken typ av nät routern är ansluten till (GSM/3G/4G).

Routern konfigureras på några minuter med hjälp av app eller enhet med webläsare. En QR-kod i botten av routern gör det enkelt att automatiskt påbörja konfigurationen från en kompatibel smartphone. Du kan även konfigurera routern direkt från en dator.

Genom att ansluta till routern via wifi från appen eller en webläsare går det att se aktuell driftsstatus i realtid. Routern är också kompatibel med Teltonikas routerövervakningsprogram vilket gör det enkelt att övervaka större nät av routrar på distans och se driftshistorik.

Mer om routern

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök