skip to Main Content

Passar till Eldes Larmsystem och värmestyrningEldes EWM1 är ett trådlöst eluttag gör det möjligt att styra elektriska förbrukare via larmsystemen ESIM364 och Pitbull samt vårt fjärrstyrnings-/värmestyrningspaket.

Trådlöst uttag för ditt larm

EWM1 låter dig styra elektriska förbrukare som element, belysning och luftkonditionering. Uttaget kan också användas för att övervaka elförbrukningen så att du kan se både realtidsdata och statistik för varje uttag.

Ett kompakt eluttag till våra larmsystem

Flera sätt att styra på.

EWM1 kopplas förstås till ett vägguttag och ger möjlighet att styra uttaget med den app som inte kostar något men som finns för dessa produkter. Om du vill kan du komplettera appen och webstyrningen med trådlösa fjärrkontroller och larmpaneler som då också kan styra uttagen. Dessutom går det att styra uttagen efter schemalagd tid eller aktivera dem vid en specifik händelse i systemet (när en ingång aktiveras, temperaturen sjunker med mera). Det här gör att de är ett mycket bra komplement till larmsystemet, du kan tända och släcka belysningen inomhus när du inte är hemma baserat på klockslag till, något som är ett extra inbrottsskydd.

Det är möjligt att ansluta upp till 16 st EWM1 enheter till larmpaket Pitbull, medan ESIM364, Värmestyrningspaketet och Ninja larmpaket kan hantera upp till 32 enheter. Avståndet mellan basenheten och uttagen kan vara upp till 150 m i öppen terräng men om detta inte räcker kan du förlänga avståndet genom att lägga till en repeater.

Ett litet OBS! Äldre enheter kan behöva uppdatera sin firmware, uppgraderingsfilen är kostnadsfri men om du inte kan lösa uppdateringen själv (om du vill att vi gör det åt dig) kan kostnader tillkomma.
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök