skip to Main Content

Magnetkontakt för trådlöst GSM-larmVi har uppdaterat våra larmpaket med bland annat en ny trådlös magnetkontakt. Den nya magnetkontakten kan känna av om en dörr eller ett fönster öppnas men den kan också känna av vibrationer som kan uppstå om en inbrottstjuv försöker bryta sig in. Kontakten drivs av två stycken AAAA-batterier som räcker i cirka 18 månader Den nya magnetkontakten är kompatibel med samtliga våra GSM-larmpaket XS-XL.

Samtidigt lanserar vi en del uppdateringar av våra larmpaket,

Kraftfullare GSM-larm

De tre största larmpaketen, M, L och XL, har nu en gemensam GSM-larmplattform i ESIM-364. Den har nyligen godkänts enligt EN 50131-1 Grad 3 Klass 2 som är en svensk standard för larmutrustning. Samtidigt levererar vi nu uteslutande trådlösa tillbehör i form av siren, IR-detektorer, brandvarnare och magnetkontakter till dessa tillbehör, detta utan att höja de konkurrenskraftiga priserna. I vårt senaste avsnitt av Wireless@Home berättar vi mer om de nya larmpaketen.
GSM-larmpaket uppdateratVi kan nu presentera ett par förbättringar för våra GSM-larmpaket, såväl de stora som små paketen har vi vässat ytterligare:

Larmpaket XS och S:

-Inbyggd trådlös kommunikation för anslutning av såväl trådlösa larmsensorer (IR-detektor, magnetkontakt, rökdetektor) som trådlös siren (inomhus- och utomhussiren).
-Möjlighet att koppla till en trådbunden siren direkt på kretskortet
-Stöd för appen och det webbaserade Smart Security.
-Möjlighet att anslut trådbundna sensorer direkt till enheten, perfekt om man redan har magnetkontakter och rörelsedetektor sedan tidigare.

Larmpaket L och XL:

-Trådlös siren som standard, det betyder att du inte behöver dra någon kabel mer än till temperatursensorn vilket avsevärt förenklar installationen.

Flertalet av våra trådlösa sensorer och sirener har även fått ett lägre pris, det är alltid kul att kunna erbjuda ett mervärde till ett pressat pris!

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök