skip to Main Content
Denna vecka står vi på VA-mässan i Jönköping, sedan många år VA-sektorns viktigaste mötesplats. På mässan finns bland annat många utställare inom IT, mät-, styr- och reglerteknik samt drift och underhåll. Vi på Induo finns där för att visa upp vårt breda utbud av trådlösa och trådbundna produkter för överföring av data och styrsignaler.

Nyheter och fokus under mässan

Mät nivåer i reningsverkSakernas internet har stor plats på mässan då smarta sensorer och uppkopplade processer går från framtidsvision till projekt där det implementeras för fullt. Med internet of things går det att bygga både smart och billigt, ett exempel är ett litet vattenreningsverk som behövde ett uppkopplat sensornät för att uppfylla gällande regler då existerande loggersystem var föråldrat. I Internet of Things hittades en ny lösning till ett pris de hade råd med.Läs mer om detta här!

Snabbare radiomodem

5W radiomodem med display SATELLAR XT 5 RCInom VA vill man bygga både säkra och pålitliga nät, radiomodemet SATELLAR är både säkert och pålitligt, det förhandsvisas nu i en snabbare version som börjar produceras under kvartal 3. Därmed blir radionät med SATELLAR mer kapabla att hantera även större datamängder över de långa avstånd som radiomodemen gjort sig kända för. Och apropå SATEL-radiomodem så visar vi vårt trådlösa retro-spel i vår monter, ett spel som baseras på I/O-länkarna SATEL-LP
Monter

Nya nätverksswitchar

Lantechc IPGS-0208CLantech IPGS-0208C en switch för krävande industriella nätverk med åtta stycken ethernetportar med både gigabithastigheter och möjlighet till att spänningsmata enheter via Power over Ethernet. Switchen har dessutom två gigabitportar som kan användas i fibernätverk eller med kopparkabel.

Kom förbi och utmana oss!

Under mässan kommer vi att ha med oss vårt retrospel som styrs trådlöst. Varje dag i vår monter delar vi ut tröjor till de som får högst poäng på spelet, missa inte chansen att testa detta!

27-29 september
Elmia Jönköping
Monter B01:69
Biljetter!

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök