skip to Main Content
På grund av ökad efterfrågan och som en del i vår strävan att alltid erbjuda bättre tillgänglighet och service årets alla dagar flyttar vi vårt lager till en tredjepartslogistik med start den 1/11.

Stängt för leveranser 2-3/11

KartongerI samband med flytten äger inga utleveranser rum den 2/11 och 3/11 detta då vi flyttar vårt lager till en ny lagerplats. Om du är i behov av utleverans dessa dagar så hör av dig till oss!

Framtida speditör

Framtida leveranser kommer inte att skötas med DHL som vi använt tidigare utan nu kommer Posten att vara primärt fraktsätt. Om du önskar att vi anlitar annan speditör så hör av dig till oss!

Avhämtning på plats

Vi kommer också att ha ett minimalt antal produkter för avhämtning på plats men vi kan erbjuda snabba leveranser över hela Sverige till nästkommande arbetsdag alternativt att du ringer oss dagen innan du vill hämta dina varor.

Bryttid för beställning

Vi kommer initialt ha en bryttid på klockan 14 för leverans samma dag, inom kort kommer vi att kunna erbjuda leverans samma dag om du beställer innan klockan 16, mer om det senare.

Vi hoppas att du kommer att uppleva detta som en positiv förbättring och ber dig höra av dig om du har några synpunkter eller funderingar, fyll i så fall i kontaktformuläret nedan så hjälper vi dig!

  • Vad kan vi hjälpa dig med?

  • OBS! Vi säljer endast till företag och organisationer, förfrågningar från privatpersoner besvaras inte.
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök