skip to Main Content
Vi expanderar och söker fler motiverade medarbetare till vårt kontor i Globen. Induo är ett expansivt företag som bland annat levererar kommunikationslösningar till företag och myndigheter.

Vi är ett framgångsrikt team som söker dig som sporras av att arbeta i marknadens framkant. Vi arbetar med den senaste tekniken inom trådlös kommunikation och våra produkter används av små och stora företag för att koppla upp maskiner mot omvärlden. Vi är ett engagerat och målmedvetet gäng som söker dig som vill utveckla våra kundrelationer på den svenska marknaden. Du som söker har social kompetens och gillar att göra ditt yttersta för våra kunder genom varje steg på resan, från första kundkontakt till avslutat projekt.

Här är vårt kontorVi tycker det är viktigt att ge våra kunder en positiv upplevelse vid varje kontakt med oss och söker dig som kan möta varje kund med brinnande engagemang. Det viktiga för oss är att du är målmedveten, serviceminded och brinner för teknik, besitter du dessa egenskaper skall du definitivt söka denna tjänst. Har du tidigare erfarenhet av försäljning (via butik, telefon eller liknande) eller kundtjänstkontakter är det meriterande. Utöver detta vill vi att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi är förhoppningsvis din framtida arbetsplats. Vi är ett dynamiskt, växande företag med stark framtidstro där du har möjlighet att forma din framtid. Vi sitter vid Globen med utsikt mot Tele2 Arena med goda kommunikationsmöjligheter oavsett hur du föredrar att ta dig till jobbet.

Vi tar endast emot skriftliga ansökningar och då vårt arbetstryck just nu är stort är vi tacksamma om du kan kontakta oss via mail i första hand. Vi kommer att intervjua intressanta sökande löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Vi arbetar med kommunikation för robusta system där våra kunder värdesätter hög tillgänglighet och kommunikation som fungerar kontinuerligt i åratal. Vi arbetar med produkter som skall fungera trots hårda påfrestningar. Vi på Induo brinner för kommunikation och vi är ett mycket engagerat och trevligt gäng som vill göra vårt yttersta för våra kunder. Vår affärsidé är pålitliga kommunikationslösningar i tiden.

Maila din ansökan direkt!

Pålitliga lösningar från Induo
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök