skip to Main Content

w2m | wireless 2 machineM2M kommunikation används dagligen som fackterm för maskin till maskin kommunikation. Induo vänder upp och ned på det första m:et och presenterar ett nytt begrepp, W2M, Wireless 2 Machine. W2M är en kombination av tjänst, produkt och, i förekommande fall, abonnemang. Induos W2M koncept innefattar trådlösa tekniker som radio, GSM och 3G.

Wireless 2 Machine

Alla företag jagar effektivitet. Induos W2M koncept är färdiga paket med allt som behövs för att koppla upp maskiner trådlöst. Individuella paket skräddarsydda efter varje kunds behov utan att det behöver innebära en dramatisk kostnadsökning. Kunder lägger i allmänhet tid på att teckna abonnemang och konfigurera hårdvara, W2M innebär färdigkonfigurerad hårdvara inklusive abonnemang och Induos stöd hela vägen från start till mål —vi kallar det totalengagemang.

Upp och ned är det nya rätta

Induos W2M sortiment kompletteras med I/O-överföring via GSM för att matcha en ökande efterfrågan av signalöverföring och övervakning. W2M är en kombination av tjänst, produkt och, i förekommande fall, abonnemang. Induos W2M koncept innefattar trådlösa tekniker som radio, GSM och 3G.

”För oss har W2M varit en acceptansframgång. Vi hade klar uppfattning om att behovet av färdigkonfigurerade, idriftsättningsbara paket för trådlös maskinkommunikation var stort, lanseringen av W2M befäste vår uppfattning. Vi breddar nu W2M sortimentet med ett specialanpassat paket för Maestro Heritage med I/O portar” säger Mikael Flodström, försäljningschef på Induo.

Induo är sedan 26 januari distributör av Maestro Wireless produkter i Sverige och har i samarbete med ledande M2M operatörer tagit fram abonnemang som passar kommunikationsbehovet hos användarna av Maestro Heritage med I/O-portar. Paketen finns för omgående leverans och konfigureras och anpassas för varje användares behov, Induo kallar det totalengagemang.

Induo välkomnar fler samarbetspartners inom W2M området och menar att alla som erbjuder trådlös maskinkommunikation är välkomna. Kraven är att man kan leverera en total kommunikationslösning som backas upp av bra och tillgänglig användarsupport.

Se även ”Induo gör paket av trådlös M2M

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök