skip to Main Content

Nu lanserar vi på Induo ett kompakt GSM larm, i första hand avsett för fordonsbruk, men tack vare en attraktiv prisbild tror vi att larmet kommer att få en bredare spridning än så.

Zeus SMS larm har tre larmingångar och kan ha upp till fem behöriga användare. Vid larm kontaktas dessa användare per SMS varefter användarna i tur och ordning rings upp. Den användare som först besvarar samtalet kan höra vad som händer på den larmade platsen tack vare att Zeus levereras med en mikrofon. Varje ingång kan generera ett SMS med unik text, du väljer själv vad som skall stå i larmtexten.

Batterivakt som skickar larm

Zeus har en inbyggd batterivakt som skickar ett larm om matningsspänningen understiger 11 V i mer än 40 sekunder. Zeus aktiveras genom att någon av de behöriga användarna skickar SMS till den eller via en extern brytare med programmerbar tillslagsfördröjning.

Zeus levereras i en dammskyddande plastkapsling med inbyggd antenn och fordonsanpassade anslutningsdon. Till Zeus levereras ett backupbatteri som kan driva enheten i upp till 10 timmar om matningsspänningen faller bort.

I paketet ingår förutom larmenhet och batteribackup en säkring, kablage för montering samt en diskret mikrofon för dold montering. Tack vare mikrofonen kan Zeus även användas som överfallslarm genom att en av de tre ingångarna kopplas till en dold larmknapp.

Du kan välja valfritt abonnemang eller kontantkort. Om du använder Telia eller Tele2 så kan du dock dra nytta av deras positioneringstjänster för GSM nätet vilket gör att du kan ha koll på var din Zeus sändare befinner sig på ett ungefär.

[Uppdatering!] Idag har vi levererat de första enheterna av Zeus efter vår lansering igår. Vi har sett en riktigt massiv uppmärksamhet i olika medier vilket är jättekul. För att ge några länktips där du kan läsa mer om Zeus SMS larm kan vi tipsa om följande artiklar

Telekom Idag
Båtliv
Bygglo
Transportnet
Motormagainet

Utöver dessa har nyheten publicerats på ytterligare ett 10-tal nyhetssajter. Ett rejält brett intresse vilket vi tackar för! Vill du veta mer om Zeus SMS larm så har vi satt samman en informationsfilmstetralogi (dvs fyra filmer) som finns att beskåda på bland annat YouTube, här är ett av klippen därifrån:

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök