skip to Main Content
Induos sortiment består av produkter som kommunicerar trådlöst och överför data eller signaler i mobilnät eller egna radionät samt via traditionella nätverk, med produkter som switchar och routrar. Vi har samlat ett brett sortiment av kommunikationslösningar för applikationer riktade till professionella användare.

Induo -kommunikation som fungerar i alla väder

Vi levererar produkter från världens ledande tillverkare för dig med högt ställda krav, vi arbetar med produkter som kan erbjuda driftskontinuitet, produkter som finns tillgängliga att leverera den information du behöver när du behöver kommunicera. Vår affärsidé är pålitliga kommunikationslösningar i tiden.

Vi vill gärna göra det lilla extra, nöjda användare är vår starka drivkraft, att ge vårt yttersta för att du skall få igång ditt nät oavsett om det är litet eller stort och att sedan kunna känna tryggheten i en lösning som fungerar år ut och år in. Många av våra medarbetare har arbetat länge med kommunikationslösningar och kan system som skall fungera om och om igen.

 

0
År i branschen
0
Års samlad erfarenhet från kommunikationsbranschen
0
Priser och utmärkelser

Kommunikationslösningar i tiden

Vi svarar dagligen på frågor om kommunikation och genom åren har vi har mött en uppsjö av olika frågor och löst kommunikation i de mest varierande applikationer.

Våra användare återfinns inom applikationer som söker kommunikationslöningar med prestanda, tillgänglighet, lång livslängd och framförallt kommunikation som är pålitlig. Vår ambition är att leverera detta toppat med ett engagemang utöver det vanliga och med en hög personlig service.
Installation av radiolänkar

Uppkopplad på många olika sätt

Inom lösningar för kommunikation är utbudet enormt och möjligheterna många. Du kanske behöver diskutera möjligheterna med någon som har lång erfarenhet, som vet vad som fungerar och vilka möjligheter som finns?

Vi på Induo har en rad olika produkter som kopplar samman det mesta, det är snarare fantasin än tekniken som begränsar möjligheterna och idéerna. Det kan vara allt från enkla lösningar som övervakas via SMS eller komplicerade, infrastrukturella system som garanterar vattenförsörjningen i en stad. Vår produktflora består av olika lösningar baserade på olika tekniker med olika tekniska egenskaper och prislappar. Det ger dig möjlighet att själv välja hur uppkopplad du vill vara. Ständigt online eller ett SMS ibland? Vi erbjuder båda valen, allt baserat på dina önskemål.


Sim-kort för olika operatörer

Induo, brett utbud, stora möjligheter

Vår ambition är ett brett utbud som erbjuder:

Uppkoppling med olika tekniker

Tillgängliga och säkra lösningar

Behovsbaserade lösningar

Skalbara och utbyggbara system

Avkopplande uppkopplad

Vi hjälper dig att lösa dina kommunikationsfrågor på det sätt du själv önskar. Genom en öppen dialog och en lång erfarenhet hittar vi tillsammans en eller ett par lösningar som kan lösa dina kommunikationsfrågor. Vi arbetar med utgångspunkten att när utrustningen väl är installerad skall den ha en lång och bekymmersfri drift. När vi tar in en produkt i sortimentet så är vi selektiva och har en urvalsprocess som silar bort agnarna från vetet. Allt för att din lösning skall kunna vara avkopplande uppkopplad år ut och år in.

Vi satsar på ett brett urval av olika produkter som kombinerade med varandra ger smarta och flexibla system som passar olika applikationer. Låt oss berätta mer om olika lösningar med dina behov som utgångspunkt.

 

Kommunikation med prestanda från Induo

Företagsuppgifter
Telefonnummer: 08-659 43 00
Faxnummer: 08-659 43 30
Organisationsnummer: 556755-3036
Bankgiro: 274-9349
DUNS: 55-513-2187
IBAN (Euro): SE4250000000059378243088
IBAN (USD): SE7950000000054238233859
IBAN (SEK): SE5150000000052261019343
SWIFT/BIC: ESSESESS
Back To Top
×Close search
Sök