skip to Main Content

Induos logo

Induos sortiment består av produkter som kommunicerar trådlöst och överför data eller signaler i mobilnät eller egna radionät samt via traditionella nätverk, med produkter som switchar och routrar. Vi har samlat ett brett sortiment av kommunikationslösningar för applikationer riktade till professionella användare.

Induo -kommunikation som fungerar i alla väder

Vi levererar produkter från världens ledande tillverkare för dig med högt ställda krav, vi arbetar med produkter som kan erbjuda driftskontinuitet, produkter som finns tillgängliga att leverera den information du behöver när du behöver kommunicera. Vår affärsidé är pålitliga kommunikationslösningar i tiden.

Vi vill gärna göra det lilla extra, nöjda användare är vår starka drivkraft, att ge vårt yttersta för att du skall få igång ditt nät oavsett om det är litet eller stort och att sedan kunna känna tryggheten i en lösning som fungerar år ut och år in. Induo är ett företag som bygger på två kärnvärden, erfarenhet och omtanke. Många av våra medarbetare har arbetat i över 20 år med kommunikationslösningar och med fokus på system som skall fungera om och om igen.

Kommunikation med prestanda från Induo

Induo, brett utbud, stora möjligheter

Vår ambition är ett brett utbud som erbjuder:

Uppkoppling med olika tekniker

Tillgängliga och säkra lösningar

Behovsbaserade lösningar

Avkopplande uppkopplad

Skalbara och utbyggbara system

0
År i branschen
0
Års samlad erfarenhet från kommunikationsbranschen
0
Priser och utmärkelser

Kommunikationslösningar i tiden

Vår affärsidé är ”pålitliga kommunikationslösningar i tiden” och vi svarar dagligen på frågor om kommunikation! Genom åren har vi har mött en uppsjö av olika frågor och löst kommunikation i de mest varierande applikationer. Vi hjälper dig gärna att lösa dina kommunikationsfrågor.

Induo, brett utbud, stora möjligheter

Våra användare återfinns inom applikationer som söker kommunikationslöningar med prestanda, tillgänglighet, lång livslängd och pålitlig kommunikation. Vår ambition är att leverera detta toppat med ett engagemang utöver det vanliga och med en hög personlig service. Våra produkter och lösningar används i industri, stat, kommun och av större företag. Applikationerna är till exempel infrastrukturella system som kraftverk, bussar, tåg, vatten- och eldistribution, fartyg och flygplatser där produkterna ofta är i kontinuerlig drift. Du använder troligen dagligen indirekt en eller ett par lösningar med våra produkter, utan att kanske ens veta om det.

Installation av radiolänkar

Uppkopplad på många olika sätt

Inom lösningar för kommunikation är utbudet enormt och möjligheterna många. Du kanske behöver diskutera möjligheterna med någon som har lång erfarenhet, som vet vad som fungerar och vilka möjligheter som finns?

Vi på Induo har en rad olika produkter som kopplar samman det mesta, det är snarare fantasin än tekniken som begränsar möjligheterna och idéerna. Det kan vara allt från enkla lösningar som övervakas via SMS eller komplicerade, infrastrukturella system som garanterar vattenförsörjningen i en stad. Vår produktflora består av olika lösningar baserade på olika tekniker med olika tekniska egenskaper och prislappar. Det ger dig möjlighet att själv välja hur uppkopplad du vill vara. Ständigt online eller ett SMS ibland? Vi erbjuder båda valen, allt baserat på dina önskemål.


Pålitlig trådlös kommunikation

Robusta pålitliga nätverk

Tillgänglig och säker

Vill du ha kontinuerlig uppkoppling via internet för att se status eller räcker det med ett SMS när något gått fel? Vi har kunskapen att leverera system med mycket hög tillgänglighet, nät som ger bra tillförlitlighet. Men vi har samtidigt produkter som skickar ett enda SMS när det behövs. Och egentligen är det ju inte utnyttjandegraden som är viktig, det viktiga är att du får den typen av kommunikation din applikation eller dina behov kräver. Situationsanpassad tillgänglighet som ger dig den grad av uppkoppling du behöver, när du behöver den

Vi vet råd

Vi har två möjligheter att lösa en trådlös uppkoppling: via mobilnäten eller eget radionät, att lösa en uppkoppling via fasta nätverk kan också ofta lösas på flera sätt. Valet av teknik styrs av dina behov. Genom att vi har en bra koll på marknaden så kan vi välja teknik efter dina behov och önskemål. Utbudet av tjänster och abonnemang är ständigt föränderligt. Vi arbetar med detta dagligen och kan därför ge dig bästa råd baserat på dina behov.


Avkopplande uppkopplad

Vi hjälper dig att lösa dina kommunikationsfrågor på det sätt du själv önskar. Genom en öppen dialog och en lång erfarenhet hittar vi tillsammans en eller ett par lösningar som kan lösa dina kommunikationsfrågor. Vi arbetar med utgångspunkten att när utrustningen väl är installerad skall den ha en lång och bekymmersfri drift. När vi tar in en produkt i sortimentet så är vi selektiva och har en urvalsprocess som silar bort agnarna från vetet. Allt för att din lösning skall kunna vara avkopplande uppkopplad år ut och år in.

Vi satsar på ett brett urval av olika produkter som kombinerade med varandra ger smarta och flexibla system som passar olika applikationer. Låt oss berätta mer om olika lösningar med dina behov som utgångspunkt.

Sim-kort för olika operatörer

Med kapacitet så det räcker

Vi har vår verksamhet i Globen men vårt lager i Nyköping, ett säkert lager som har samma säkerhetsklass som närliggande Skavsta flygplats. Varje hylla i lagret skyddas med ett sprinklersystem för att begränsa skador vid eventuell brand. För dig som kund innebär detta snabba och exakta leveranser, det innebär också att vi, om du vill, kan erbjuda dig att lagerhålla utbytesprodukter om du har ett kritiskt system, kontakta oss för mer information.

Många av våra produkter kan du beställa direkt på vår hemsida och betala med kort eller faktura, en del av produkterna säljs inte online, kontakta oss med din förfrågan så hjälper vi dig vidare!

Företagsuppgifter
Telefonnummer: 08-659 43 00
Faxnummer: 08-659 43 30
Organisationsnummer: 556755-3036
Bankgiro: 274-9349
DUNS: 55-513-2187
IBAN (Euro): SE4250000000059378243088
IBAN (USD): SE7950000000054238233859
SWIFT: ESSESESS
Back To Top
×Close search
Sök