skip to Main Content

Vi älskar att överbrygga avstånd

Vi förser företag med den bästa uppkopplingen, så att de får maximal konkurrenskraft och snabbare når sina mål. Vi erbjuder världsledande lösningar för uppkoppling som överbryggar avstånd. Hållbara lösningar för varje unik situation baserat på varje organisations individuella behov.

Bringing Internet to Things

Vår drivkraft är att hjälpa företag hitta rätt kommunikationslösningar, lösningar som måste fungera år ut och år in. Kommunikationslösningar som måste fungera smärtfritt. Den drivkraften är utgångspunkten för allt du hittar i vårt sortiment. Vi kompromissar inte med våra värderingar —kommunikation är vår passion

Oavsett om du jobbar med affärskritisk information eller bara behöver information ibland måste du kunna nå dit du vill när du behöver. Det kan handla om att starta och stoppa en pump på distans ibland eller styra en frånskiljare i elnätet mitt i ödemarken blixtsnabbt. Med vårt breda utbud, vår långa erfarenhet och med lösningar för varje organisations behov ser vi till att du får rätt information till rätt plats och pris i rätt ögonblick.

Vår vision är förse mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.
0
Framgångsrika år i branschen
0
Års samlad erfarenhet från kommunikationsbranschen
0
Priser och utmärkelser

Minskade avstånd för människa och maskin

Induos lösningar överbryggar avstånd och sammankopplar maskiner med andra maskiner och maskiner med människor. Genom att överbrygga avstånd får vi ett hållbarare samhälle med färre resor och mindre klimatavtryck. Vi arbetar kontinuerligt med att påverka våra leverantörers klimatpåverkan genom att arbeta för högre kvalitet och längre livslängd, minskad användning av kemikalier och miljövänligare transporter. Genom att optimera alla steg i distributionskedjan kan vi jobba för färre transporter och effektivare utnyttjande av jordens resurser. Vi vill aktivt verka för att stärka regioner och orter över hela landet samt öka deras konkurrenskraft.

Från världens bästa tillverkare

Vi har marknadens bästa lösningar för säker och pålitlig kommunikation. Vi överbryggar avstånd och får rätt information överförd till rätt plats och pris i rätt ögonblick.

Vi levererar produkter från världens ledande tillverkare för dig med högt ställda krav, vi arbetar med produkter som kan erbjuda driftskontinuitet, produkter som finns tillgängliga att leverera den information du behöver när du behöver kommunicera.

Vi vill gärna göra det lilla extra, nöjda användare är vår starka drivkraft, att ge vårt yttersta för att du skall få igång ditt nät oavsett om det är litet eller stort och att sedan kunna känna tryggheten i en lösning som fungerar år ut och år in. Många av våra medarbetare har arbetat länge med kommunikationslösningar och kan system som skall fungera om och om igen.

Induos sortiment består av produkter som kommunicerar trådlöst och överför data eller signaler i mobilnät eller egna radionät samt via traditionella nätverk, med produkter som switchar och routrar. Vi erbjuder ett brett sortiment av kommunikationslösningar riktade till professionella användare.

Beställ i vår webshop

Brett utbud, stora möjligheter

Vår ambition är ett brett utbud av produkter från de främsta tillverkarna i världen som erbjuder:

Uppkoppling med olika tekniker
Tillgängliga och säkra lösningar
Behovsbaserade lösningar
Skalbara och utbyggbara system

Avkopplande uppkopplad

Vi utgår från beprövade produkter som erbjuder en lång och bekymmersfri drift. Vi vill att skall kunna vara avkopplande uppkopplad år ut och år in. Naturligtvis så är det en strävan att vi och våra produkter skall ha minimal miljöpåverkan.

Vi kan koppla samman det mest varierande lösningar, det är snarare fantasin än tekniken som begränsar möjligheterna och idéerna. Det kan vara allt från enkla lösningar som övervakas via SMS eller komplicerade, infrastrukturella system som garanterar vattenförsörjningen i en stad. Vår produktflora består av olika lösningar baserade på olika tekniker med olika tekniska egenskaper och prislappar. Det ger dig möjlighet att själv välja hur uppkopplad du vill vara. Ständigt online eller ett SMS ibland?

skef logo

Pålitlig partner

Induo är medlem i SKEF – Sveriges Kommunikationselektronik Företagare Förening. en branschorganisation för företag riktade mot professionella användare av trådlös kommunikation. SKEFs medlemmar utgörs av ett nätverk av spetskommunikation inom trådlöst.

Induo ingår också i Telenor Connexions partnernätverk som samlar kompetenser inom IoT med specialkunskaper och globalt tankeledarskap.

Induo är därtill en part i IoT Sverige, ett strategiskt innovationsprogram som skall främja tillväxten av IoT i Sverige.

Vad vill du åstadkomma?

Vi har lång erfarenhet av både produkter och olika tillämpningar, vi hjälper dig att nå dit du vill! Vi hjälper dig att lösa dina kommunikationsfrågor så du kan fokusera på annat. Genom en öppen dialog och en lång erfarenhet hittar vi lösningar som kan hjälpa dig att nå dina mål.

Vi satsar på ett brett urval av olika produkter som kombinerade med varandra ger smarta och flexibla system som passar olika applikationer, miljöer och krav.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök