skip to Main Content

Minskat avstånd mellan människa & maskin

Oavsett om du jobbar med affärskritiska system eller bara behöver information ibland, måste du kunna nå din utrustning när du behöver den. Det kan handla om du skall starta och stoppa en pump på distans eller om att kunna fjärrstyra en dammlucka mitt i skogen som måste kunna öppnas blixtsnabbt i alla väder. Vi erbjuder kommunikationslösningar anpassade till dina villkor.

— Vi kallar det kommunikation med driftskontinuitet

Ditt behov -vårt fokus

Man kan inte vara expert på alla aspekter av ett system. Vi har specialistkompetens runt att utforma lösningar med driftskontinuitet. Det kan handla om att se till att lösningen i möjligaste mån alltid är uppkopplad utan att du behöver starta om den. Det kan handla om att se till att lösningen är så säker som möjligt med allt från rätt lösenord och rätt lösning för fjärrövervakning till återkommande uppdateringar av firmware. Råda runt och sätta upp lösningar för allt från säker uppkoppling med hjälp av VPN-tunnlar till eget APN och brandväggsinställningar.

Vi hjälper er att:

Se till att lösningen alltid är uppkopplad
Se till att lösningen är så säker som möjligt
Att sätta upp VPN-tunnlar och andra säkerhetslösningar

Anpassat för er

Tänk innanför boxen

Om ni återkommande konfigurerar hårdvara, monterar dessa i kapslingar, monterar i SIM-kort och testar att allt fungerar men vill fokusera på annat, ja då har vi en lösning. Om ni dessutom har en volym från ett 10-tal enheter per order, ja då kan vi erbjuda hjälp med alla steg i kedjan. Vi kan alltså ta fram en lösning, helt efter dina önskemål, som är klar att driftsätta, till en fast och förutsägbar kostnad, en lösning som är IoT-ready.

Paketerad IoT

Specialkablage

Olika modeller av antennkablarVi tillverkar antennkablar i olika typer av specialutföranden helt enligt dina specifikationer. Även in mindre volymer kan vi anpassa längd, utföranden och kontaktdon. Alla antennkablar tillverkas maskinellt i Europa och håller högsta kvalitet

Antennkablar

Vi får ditt IoT-projekt att lyckas

Hela 74% av IoT projekt misslyckas att visa affärsnytta och går aldrig vidare till en färdig lösning.

Vår erfarenhet är att IoT-projekt bara kan lyckas om de löser något för företaget eller dess kunder.

Vi vill att du skall lyckas, därför erbjuder vi vårt koncept kick-start IoT!

Låt oss börja diskussionen

En bra startpunkt är en proaktiv entimmes workshop på distans där vi går igenom förväntningar och delar med oss av våra erfarenheter för att få en flexibel, säker och skalbar lösning. Detta är bästa sättet för långsiktig framgång och stabil uppkoppling som levererar på dina kunders förväntningar.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök