skip to Main Content
Vi har en gedigen erfarenhet av dels de produkter vi erbjuder, dels av olika tekniker, dels av vad som fungerar och inte fungerar i praktiken. Vi har en gedigen produkt- och systemerfarenhet av de produkter vi jobbar med och delar gärna med oss. Att vi är ett företag byggt på den stabila grunden av 100 års arbetserfarenhet av trådlösa nät via radio, 4G och 5G ger oss en erfarenhet utöver det vanliga.

Vi kan trådlöst

En rad av de tjänster vi erbjuder är kostnadsfria, de ingår i vår grundservice och strävan att dela med oss av vår erfarenhet. Vi har en lång erfarenhet av att bygga trådlösa nät, stora som små, för korta eller långa avstånd, i stad eller fjäll, till lands, i luften och till sjöss. En stor del av vårt kunnande delar vi med oss av, alldeles kostnadsfritt.

Projektering av lösningar

Vi har ett brett nätverk av partners i de flesta landsändar, från norr till söder. Dessa partners erbjuder kompletta helhetslösningar kommunikationsbehov i olika lösningar. Kunderna kan vara allt från kraftbolag, kommuner, myndigheter till företag inom industri, fastighet eller kommunaltrafik och entreprenadarbeten. Genom våra partners får du professionellt stöd hela vägen och kan säkerställa tillförlitlig drift av systemet år ut och år in.

Installation i antennmast
Vi vågar påstå att vi har en unik erfarenhet av att hjälpa våra partners med allt från projektering av radionät till installation, driftsättning och även eftergarantiåtaganden. Våra partners nyckelfärdiga leveranser omfattar allt från systemdesign och projektledning till leverans av material och utrustning och slutligen även installation, driftsättning och underhåll av systemet. Genom avancerade mjukvaror kan vi erbjuda simulering av radiosystem och designa såväl länkstråk som beräkna nätets dataöverföringskapacitet.

Färdigbyggt i kapsling.

Vi kan erbjuda färdigbyggda lösningar, med elschema, kapsling, kopplat och klart i mindre serier. Vi har erfarenhet av denna typ av uppdrag, framförallt i tillämpningar som enklare automationsapplikationer, pumpstationsövervakning eller fastighetsautomation. Till dessa applikationer kan vi ta fram och leverera färdigkopplade lösningar baserat på dina kunders önskemål.

Konstruktion av fjärrstyrning
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök