skip to Main Content

Brett produktutbud med stora möjligheter

Kommunikationsprodukterna i Induos sortiment finns där för att vi har testat dem och anser att vi kan stå för deras kvalitet och egenskaper. Vi på Induo har ungefär 100 års gemensam erfarenhet av att få kommunikation att fungera i allehanda applikationer, på och under marken och i luften, inomhus och utomhus. En kommunikationsprodukt från oss är något vi kan stå för då vi testar alla produkter, vi vet också att de kommer från tillverkare som håller en hög kvalitet och har ett långsiktigt synsätt. Vi vill att din investering skall fungera långsiktigt. Tack vare vår långa erfarenhet och branschnärvaro är vi experter på kommunikation via nätverk och via radiolänk, GSM, 3G och 4G-näten.

Produkter från Induo

Produkter utan kabel -trådlöst

Pålitlig trådlös kommunikationVi har en mycket lång erfarenhet av trådlöst, kanske längre än någon annan du pratat med i branschen. Vi arbetar med trådlös överföring via två olika tekniker, dels produkter som överför information via mobilnäten dels produkter som överför informationen via eget radionät. Våra produkter måste vara mer robusta och tåliga än kommersiella produkter, de är utformade med en hög standard för kritiska nätverksmiljöer och är helt enkelt avsedda att sitta monterade på samma plats i åratal utan tillsyn.

Trådlöst via 3G/4G

Mobilnäten har en fördel i att de är lätta att komma igång med eftersom infrastrukturen redan är färdigbyggd, dock har de en kostnad knuten till användning av näten och en lägre säkerhet än radio. Med ett eget radionät betalar du en högre initialkostnad eftersom näten byggs efter varje situations förutsättningar. I gengäld har de en låg eller mycket låg månadskostnad och en hög driftsäkerhet.
Robust routerlösning
Genom åren vi arbetat med det här har vi skaffat oss en god kännedom om vad som fungerar och är pålitligt i praktiken och under drift. Vi ger dig ett stöd och engagemang utöver det vanliga, vi kallar det mer omtanke. Vi finns där hela vägen och har en lång och gedigen erfarenhet av installation, idriftsättning och support.

4G router och 3G router

LR77v2 ruggad routerAtt koppla upp maskiner på distans över 4G/LTE, GPRS, EDGE och 3G är något som lätt löses med en router. Du får en ethernetanslutning med full åtkomst till din lösning utifrån. GSM-nätet ger i allmänhet en snabb idriftsättningstid då infrastrukturen ju redan är byggd. Vi har en lång erfarenhet av att koppla upp allt från betalningssystem till industriella nätverk via GSM och 3G näten.

GPRS, 3G och 4G router

GSM och 3G modem

Maestro M100 2gModem används för att kommunicera med produkter som använder RS-232, RS-485 eller USB. GPRS och 3G modem kan användas till att skicka larm via SMS från ett styrsystem, för att ersätta telefonmodem eller för att kommunicera med maskiner med TCP/IP kommunikation. Våra GSM och 3G modem är anpassade för tuffa tag och ger en stabil uppkoppling som fungerar år ut och år in utan tillsyn.

GSM och 3G modem

GSM-larm och driftslarm

GSM-styrning och larmVi har larmlösningar för att övervaka larmobjekt via radio eller GSM och SMS. I vårt utbud finns produkter med larmingångar för såväl objektslarm som driftslarm. Våra produkter används både i byggnader och i tyngre miljö som industri, kraftverk och vatten- och avloppsanläggningar.

Larmsystem

Fjärrstyrning och I/O

Styr och övervaka via SMS eller appAtt kunna styra utgångar via app, sms eller samtal ger frihet och effektiviserar det dagliga arbetet. Mobilnäten är väl utbyggda och gör det möjligt att övervaka temperaturer, tryck och nivåer på distans från snart sagt var del av vårt land eller över hela världen om du önskar.

Fjärrstyrning och I/O

Antenner

Yagi antenn för GSM, 3G och 4GVi har ett prisvinnande urval av antenner för GSM, 3G och 4G. Ett brett utbud som täcker de flesta behov av antenner för fast installation i apparatskåp, för montering i fordon eller för montering på vägg eller antennmast.

Antenner för mobilnäten

Abonnemang/kontantkort

Abonnemang och kontantkort m2mSom bekant behövs i allmänhet ett SIM-kort för kommunikation via mobilnäten. Vi samarbetar med de största M2M-operatörerna och tillhandahåller abonnemang från Telia, Telenor, Net 1 och AddSecure.

SIM-kort och abonnemang

Ethernet radio router

5W radiomodem med display SATELLAR XT 5 RCSATELLAR är framtagen för trådlös ethernetöverföring inom till exempel Smart Grid och processövervakning/-styrning. Innovativ hårdvara med möjlighet till långa överföringsavstånd. Ethernet samt RS-232 och RS-485 och avancerade nätövervakningsfunktioner för full koll på nätet i realtid.

SATELLAR Ethernetradiomodem

Radiolänk

Radiolänkar för ethernetRadiolänkarna från RADWIN används för höghastighetsnät för allt från mobiloperatörer till stadsnätsägare och företag. Bra prestanda och vettig prissättning har gjort att produkterna finns i stort antal över hela världen. För uppkoppling i fasta och mobila applikationer, upp till 250 Mbit/s.

Bredbandslänk

Wifi-länkar

Framsida på länk med inbyggd antennI vårt utbud av wifilänkar hittar du robusta länkar som klarar både industriella miljöer och hårt svenskt vinterväder, dessa fungerar som både brygga, repeater eller accesspunkt. Väderskyddade och robusta lösningar som är lätta att installera och att underhålla.

Wifi-lösningar

Klassiska radiomodem

Radiomodem SATELLINE-3AS med NMS och display som tillvalRadiomodem använder du när du vill överföra data över kortare eller längre avstånd. Ett radiomodem ger en trådlös kabelförlängning över såväl kortare som länge avstånd. I vårt sortiment finns en rad modeller som kommunicerar via RS-232, -422/-485 och ethernet via fria eller egna frekvenser.

Radiomodem

RF-moduler

RF modulerBygg in trådlöst i din egen lösning. Snabbaste och mest ekonomiska sättet att bygga in trådlös överföring i ny eller befintlig produkt. Med radiomoduler får du tillgång till den senaste tekniken och kanske marknadens mest kompakta yttermått.

Radiomoduler

Radiostyrning

Radiostyrning med nödstoppVi har ett brett utbud av industriell radiostyrning med och utan nödstoppsfunktion som ger möjlighet till såväl enkelriktad som dubbelriktad radioförbindelse med högsta säkerhet. Tack vare olika mottagare kan sändarna användas för att styra olika typer av ställdon över långa avstånd. Uppfyller krav som SIL3, PLd och PLe samt finns i ATEX-certifierade modeller.

Radiostyrning

I/O och fjärrstyrning

I/O-expansionsenhet med digitala och analoga I/O-portarMed trådlös överföring kan du styra utgångar, överföra status och nivåer eller få larm om något avviker. Vi har såväl byggstenar och MODBUS-kompatibla produkter för inkoppling i styrsystem som kompletta paket färdiga att ta i drift. För punkt till punkt eller större nät.

I/O och styrning

Antenner radiomodem

Antenn från CompletechAntenner är en viktig komponent som är systemets kanske mest utsatta produkt och även skall hålla i många år. Dessa antenner har en bevisad pålitlighet med antenninstallationer på såväl Mount Everests topp som vid Islands vulkaner.

Antenner

Robusta pålitliga nätverkI vårt utbud av produkter för industriella nätverk med switchar och routrar för fiber och koppar återfinns robusta produkter med hög tillgänglighet och pålitlighet. Våra industriella nätverk tar din trafik dit du vill med en säker och pålitlig uppkoppling. Har du högt ställda krav på dina industriella IT-system? Våra produkter är valda med omsorg och kommer från ett urval av världens ledande tillverkare av robusta nätverksprodukter, leverantörer med lång erfarenhet av tillgänglighet.

Fiberanslutning för nätverkVi har en lång bakgrund inom IP nätverk och Ethernet-produkter och vi kan erbjuda marknadens kanske robustaste nätverkslösningar för industriella nätverk och IP-nät till krävande tillämpningar. Våra tillverkare erbjuder funktionsrika, högkvalitativa nätlösningar med enastående service och support. Genom en tät sammanvävning av mjukvara och hårdvara möjliggörs problemfri leverans av viktig data i en mängd olika applikationer och olika nätverksmiljöer

Vi erbjuder en komplett familj av kommersiella och industriella nätverksprodukter och oavsett om ditt behov är ethernetnätverk med koppar eller fiber eller en äldre nätverksenhet med seriella portar så har vi en lösning som passar.
Lantechs industriella switchar erbjuder pålitliga förbindelser

Robusta nätverk tar dig dit du vill

Våra industriella nätverk tar din trafik dit du vill med en säker och pålitlig uppkoppling. Har du högt ställda krav på dina industriella IT-system är våra produkter ett tänkvärt alternativ. De kommer från ett urval av världens ledande tillverkare av robusta nätverksprodukter. Genom att arbeta med den senaste tekniken kan vi bygga nätverk som läker sig själva på under 10 ms om störning uppstår, allt för att du inte skall tappa viktig information!

Industriell router

Högpresterande router med inbyggd brandvägg för nätverk med krav på hög tillgänglighet. För nätverk som måste vara tillgängliga och säkert uppkopplade.

Industriell router

Switchar

Managed och unmanaged switchar för koppar och fiber med power over ethernet, Gigabithastigheter och en rad olika utföranden. För krävande miljöer och alltid med fem års garanti.

Switchar

Deviceserver

Behöver du konvertera RS-232/-422 till ethernet? Då är det en deviceserver du söker. Med våra deciveservers kan du nå seriella utrustningar via nätverket.

Deviceserver

Våra produkter möter i de allra flesta fall industristandard, vi vet att många produkter kommer att användas i olika påfrestande miljöer såsom gruvor med extremt höga och låga temperaturer, fordon som går i daglig trafik eller i industriautomation och fastighetsautomation där uppkoppling är mycket viktig, du måste alltid kunna lita på våra produkter.

Laddat med erfarenhet

Våra produkter har hela världen som arbetsfält och de installeras i en uppsjö applikationer. Produkterna återfinns i en rad olika tillämpningar installerade i mobil applikationer eller fast monterade. Vi satsar på kvalitetsprodukter till rätt pris, lösningar som skall fungera år ut och år in utan att du skall behöva fundera på om lösningen fungerar efter installation.

Vi vet som fungerar och är pålitligt i praktiken och under drift och ger dig ett stöd och engagemang utöver det vanliga. Vi finns där hela vägen och har en lång och gedigen erfarenhet av installation, driftsättning och support.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök