Brett produktutbud med stora möjligheter

Kommunikationsprodukterna i Induos sortiment finns där för att vi har testat dem och anser att vi kan stå för deras kvalitet och egenskaper. Vi på Induo har ungefär 100 års gemensam erfarenhet av att få kommunikation att fungera i allehanda applikationer, på och under marken och i luften, inomhus och utomhus. En Kommunikationsprodukt från oss är något vi kan stå för då vi testar alla produkter, vi vet också att de kommer från tillverkare som håller en hög kvalitet och har ett långsiktigt synsätt. Vi vill att din investering skall fungera långsiktigt. Tack vare vår långa erfarenhet och branschnärvaro är vi experter på kommunikation via radiolänk, GSM, 3G och 4G-näten.
Kommunikationsprodukter

Kommunikationsprodukter för olika typer av klimat

Våra produkter möter i de allra flesta fall industristandard, vi vet att många produkter kommer att användas i olika påfrestande miljöer såsom gruvor med extremt höga och låga temperaturer, fordon som går i daglig trafik eller i industriautomation och fastighetsautomation där uppkoppling är mycket viktig, du måste alltid kunna lita på våra produkter. Våra produkter måste vara mer robusta och tåliga än kommersiella produkter, de är utformade med en hög standard för kritiska nätverksmiljöer och är helt enkelt avsedda att sitta monterade på samma plats i åratal utan tillsyn.

Produkter med kabel -nätverksprodukter

I vårt utbud av produkter för industriella nätverk med switchar och routrar för fiber och koppar återfinns robusta produkter med hög tillgänglighet och pålitlighet. Våra industriella nätverk tar din trafik dit du vill med en säker och pålitlig uppkoppling. Har du högt ställda krav på dina industriella IT-system? Våra produkter är valda med omsorg och kommer från ett urval av världens ledande tillverkare av robusta nätverksprodukter, leverantörer med lång erfarenhet av tillgänglighet.
Lantechs industriella switchar erbjuder pålitliga förbindelser
Vi erbjuder flera produktlinjer för industriell kommunikation via kabel, primärt kopparkabel (TP-kabel/nätverkskabel) och fiberkablage. Vi vänder oss i första hand till industriella kunder eller kunder med liknande krav. På nätverkssidan har vi produkter som switchar och routrar samt fiberkontrollers och gränssnittsomvandlare mellan RS-232 och ethernet (device servers). De flesta produkter har fem års garanti och strömförsörjs via nätaggregat eller PoE.

Fiberanslutning för nätverkOavsett om produkten är avsedd för industriell användning eller kommersiellt bruk, anser vi att en produkt som är lätt och enkel att använda är en av de främsta prioriteringarna för våra kunder. Därför är många av våra produkter utrustade med både DIN-fäste och möjligheten att placera produkten på bord eller skruvas på vägg. Produkterna är kompakta men samtidigt robusta och flexibla.

Nätverksprodukter

Produkter utan kabel -trådlöst

Vi har en mycket lång erfarenhet av trådlöst, kanske längre än någon annan du pratat med i branschen. Vi arbetar med trådlös överföring via två olika tekniker, dels produkter som överför information via mobilnäten dels produkter som överför informationen via eget radionät.
Robust routerlösning
Mobilnäten har en fördel i att de är lätta att komma igång med eftersom infrastrukturen redan är färdigbyggd, dock har de en kostnad knuten till användning av näten och en lägre säkerhet än radio. Med ett eget radionät betalar du en högre initialkostnad eftersom näten byggs efter varje situations förutsättningar. I gengäld har de en låg eller mycket låg månadskostnad och en hög driftsäkerhet.

Laddat med erfarenhet

Våra produkter har hela världen som arbetsfält och de installeras i en uppsjö applikationer. Produkterna återfinns i en rad olika tillämpningar installerade i mobil applikationer eller fast monterade. Vi satsar på kvalitetsprodukter till rätt pris, lösningar som skall fungera år ut och år in utan att du skall behöva fundera på om lösningen fungera efter installation.

Vi vet som fungerar och är pålitligt i praktiken och under drift och ger dig ett stöd och engagemang utöver det vanliga. Vi finns där hela vägen och har en lång och gedigen erfarenhet av installation, driftsättning och support.

Trådlöst

Sök