skip to Main Content
Vi delar in routrar för mobilnäten i två kategorier, 4G router och 5G router beroende på uppkopplingsteknik och hastighet. Den modernaste, och snabbaste, tekniken är 5G och 5G routrar kan nå hastigheter på upp till i dagsläget flera hundra Mbit/s.

Routrar för 4G och 5G

I vårt utbud återfinner du robusta routrar som klarar kontinuerlig uppkoppling, routrar med inbyggda modem och routrar med externa antenner vilket säkerställer god täckning och en robust uppkoppling. Produkterna är anpassade för kontinuerlig drift år ut och år in, de erbjuder en stabil uppkoppling och är konstruerade med beprövade komponenter som motstår de påfrestningar som återfinns i krävande miljöer. Många av våra routrar är godkända för extrema temperaturer och de klarar de påfrestningar det innebär att montera produkten i ett fordon.

Vi har kanske branschens längsta erfarenheter av routeruppkoppling via mobilnäten. Vi har arbetat med uppkoppling av maskiner och processer via med hjälp av routrar i över 15 år och vår personals erfaranhet av mobilnäten sträcker sig från början av 2000-talet. Vi har lärt oss vad som fungerar och inte fungerar i verkligheten. Det är inte vilken utrustning som helst som klarar av kontinuerlig uppkoppling via mobilnäten, därför ställs särskilda krav. Hårdvaran vi arbetar med erbjuder både tillgänglighet och långsiktighet.

Routrar används för att länka samman utrustningar över kortare och längre sträckor. De använder olika tekniker för uppkoppling vilket även innebär olika hastigheter.

Industriella routrar med SIM-kort

4G router

4G-routrar är de absolut snabbaste routrarna, både vad avser tidsfördröjningar och hastighet. En 4G router har stöd för både 3G och GSM som den kan falla tillbaka på om täckning saknas på platsen, men i praktiken så är de näten idag nedstängda.

 • Teltonika RUT200

  Teltonika RUT200

  Teltonika RUT200 är en 4G-router som är en variant av RUT240/RUT241. Routern hanterar säker uppkoppling via VPN. Den är kompakt och har en WAN-port och en LAN-port. En kompakt...
  1 099,00kr Ex.moms
 • Teltonika RUT956

  Teltonika RUT956

  RUT956 är en 4G router med både nätverksportar och seriella gränssnitt (RS-232, RS-485 och USB) samt I/O-portar. Teltonika RUT956 är en vidareutveckling av RUT955 och har nätverksswitch, wifi och...
  2 498,00kr Ex.moms
 • Teltonika RUTX11

  Teltonika RUTX11

  Teltonika RUTX11 är en 4G router med mycket väl tilltagen processorkraft och en robust konstruktion. Routern erbjuder både säker och stabil uppkoppling i kombination med bra prestanda. Routern har...
  3 198,00kr Ex.moms

5G router

5G-routrar utan opratörslåsningn finns i vårt sortiment, självklart fungerar de med operatörer som Telia, Tre, Tele2 och Telenor. Oavsett operatör är hastigheterna bättre i 5G-näten som byggs ut löpande. De flesta 5G routrar har stöd för fallback till 4G-täckning saknas.

 • Teltonika RUTX50

  Teltonika RUTX50

  Teltonika RUTX50 är en 5G router med mycket väl tilltagen processor och en robust konstruktion. Routern erbjuder både säker och stabil uppkoppling i kombination med bra prestanda. Routern har...
  4 788,00kr Ex.moms
 • Teltonika TRB500

  Teltonika TRB500

  Teltonika TRB500 är en 5G gateway som är kompakt och aluminiumkapslad. TRB500 erbjuder både stabil uppkoppling och bra prestanda. TRB500 har en nätverksport med gigabithastighet. Gatewayen är en industriell...
  3 596,00kr Ex.moms
 • 5G-routerpaket

  5G-routerpaket

  Vårt 5G-router startpaket är avsett för dig som har ett behov av att koppla upp dig mot 5G och stabil täckning. Kanske har du ett litet större nätverk, önskan...
  8 999,00kr Ex.moms

Advantech routrar, 4G och 5G

Routrar från ConelConels routrar finns i en rad olika modeller för alla de olika mobilnätstekniker du kan tänka dig. Routrarna finns med metallkapsling eller plastkapsling. Ett brett urval av gränssnitt finns att välja till, RS-232, Ethernet, RS-485, I/O-portar, M-BUS och wifi är exempel på sådana. Routrarna bygger på ett stabilt Linux operativsystem som erbjuder rika funktioner och möjlighet till anpassning av funktioner, både med hjälp av olika standardmjukvaror eller funktioner som kan tas fram för att passa olika behov. Det finns modeller med ett eller två SIM-kort och samtliga utföranden har externa antenner, ethernetport, USB-port samt en I/O-port.

3G router från Maestro

Teltonika routrar för 5G och 4G

Teltonikas routrar erbjuder en kostnadseffektiv plattform med riktigt attraktiva funtioner. Det finns routrar i flera olika prisklasser med både wifi, GPS och Bluetooth. De är ett utmärkt val för uppkoppling av flera enheter lokalt, både trådlöst och via vanligt nätverk.

Routrarna har funktioner för automatisk omstart vid tappad kontakt samt möjlighet till omstart genom att du skickar ett SMS till den. Tack vare att routern har inbyggt modem och antennkontakter för externa antenner kan bra räckvidder nås.

Checklista för dig som skall köpa 4G-router

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök